Müge Anlı'da dehşet veren olay! İki komşu bir gün arayla sırra kadem bastı... Kamera kayıtları ele verdi

Müge Anlı'da dehşet veren olay! İki komşu bir gün arayla sırra kadem bastı... Kamera kayıtları ele verdi
Antalya'da yaşayan Nuran Şahin, hastaneye gitmek üzere evden ayrıldıktan sonra sırra kadem bastı. Şahin'in kaybolmasından 2 gün sonra komşusu Fetullah Kaya da ortadan kayboldu. Şahin’in kızı olayın çözülmesi için Müge Anlı’ya başvurdu. Anlı, Şahin'in kaybolduğu günün otel kayıtlarına ulaştı. Kayıtlardaki detay dikkat çekti.

Müge Anlı'da ele alınan Nuran Şahin olayı merak konusu haline geldi. Antalya'da yaşayan Nuran Şahin'in, 17 Nisan tarihinde hastaneye gitmek üzere evden ayrıldı. Bir daha da ger dönmedi. Ailesi endişe içinde Müge Anlı’dan yardım istedi. Nuran Şahin'in kaybolmasından 2 gün sonra ise komşusu Fetullah Kaya'nın da ortadan kaybolduğu belirtildi.

0x0-1714717251661.webp

İDDİAYA GÖRE HEM EŞİNİ HEM KOMŞUSUNU ÖLDÜRÜP UÇURUMDAN ATTI

Olayın aydınlatılması için başlatılan çalışmalar devam ederken, programa telefonla bağlanan izleyicilerden biri Mustafa Şahin'in, karısı Nuran Şahin'i ve Fetullah Kaya'yı öldürüp uçurumdan attığını iddia etti.

KOMŞUSU DA İKİ GÜN SONRA ORTADAN KAYBOLU

52 yaşındaki Nuran Şahin'in 17 Nisan'da ortadan kayboldu. Olay da dikkatleri üzerine çeken bir diğer isim ise 51 yaşındaki komşusu Gökmen Kaya olarak bilinen Fethullah Kaya oldu. Nuran Şahin'in kaybolmasının ardından Gökmen Kaya'dan haber alınamadı.

0x0-muge-anlida-soke-eden-olay-kaybolan-2-komsuya-ne-oldu-otel-kayitlarindaki-o-detay-ortaya-cikti-1714728268617.webp

ANNESİNİN BULUNMASI İÇİN MÜGE ANLI’DAN YARDIM İSTEDİ

Annesinden 15 gündür haber alamayan Nuran Şahin'in kızı Sinem Şahin, annesinin bulunması için Müge Anlı'dan yardım istedi. Şahin'in kızı Sinem Şahin annesinin bilinçli ve akıllı bir kadın olduğunu, anlamsız bir şekilde kaybolmasının bir sebebe dayalı olduğunu iddia etti.

0x0-2-gun-arayla-sirra-kadem-bastilar-muge-anlida-soke-eden-olay-1714717397053.webp

İKİ AİLENİN ÇOCUKLARI KARŞI KARŞIYA GELDİ

Sinem Şahin, Fetullah Kaya'nın kaybolmasının ardından ailesinin endişeli olmadığını belirtti. İki ailenin çocukları Müge Anlı'da karşı karşıya geldi. Çeşitli iddialar ile birbirlerini suçladılar.

OTEL KAYITLARI ORTAYA ÇIKTI

Nuran Şahin'in kaybolduğu günün kayıtlarında 2 ayrı erkekle otelde buluştuğu belirtildi. Ayrıca, motosikletiyle kaybolan Fetullah Kaya'nın durumu da şüpheli bulundu. Anlı, Nuran Şahin'in Dursun Ali Çelik adında başka biriyle daha buluştuğunu ve Nuran Şahin'in arkadaşı Zeynep'in tam olarak bilgi vermediğini düşündüğünü ifade etti.

0x0-muge-anlida-soke-eden-olay-kaybolan-2-komsuya-ne-oldu-otel-kayitlarindaki-o-detay-ortaya-cikti-1714729818406.webp

EŞİNİN SÖZLERİ DİKKAT ÇEKTİ

Eşinin kaybolduğu gün nerede olduğunu hatırlamadığını söyleyen Mustafa Şahin'in açıklamaları da dikkat çekti.

GİZLİ TANIK NURAN’IN EŞİYLE İLİŞKİSİ OLDUĞUNU İDDİA ETTİ

2 Mayıs 2024 tarihinde canlı yayında ortaya çıkan gizli bir tanık, Nuran Şahin'in kocasıyla ilişkisi olduğunu iddia etti ve "Benim kocamla Nuran arasında bir ilişki vardı. Mustafa Şahin'in de bulunduğu bir ortamda gerilim yaşandı” ifadelerini kullandı.

EŞİNİN İŞ ARKADAŞLARIYLA DA BİRLİKTE

Gizli tanık, kocasından boşanmayı düşündüğünü sonra Nuran Şahin'in eşinin iş arkadaşlarıyla da ilişkisi olduğunu öğrendiğini belirtti. Müge Anlı, Sinem Şahin'e annesinin kaybolduğu gün babasının nerede olduğunu sorduğunda da olayın aslında göründüğünden farklı olduğunu vurguladı.

0x0-muge-anlida-soke-eden-olay-kaybolan-2-komsuya-ne-oldu-otel-kayitlarindaki-o-detay-ortaya-cikti-1714728261678.webp

DURSUN ALİ ÇELİK VE MUSTAFA ŞAHİN İŞ BİRLİĞİ YAPTI

Dursun Ali Çelik ve Mustafa Şahin'in iş birliği yaparak önce Nuran Şahin'i öldürdükleri iddiaları da ortaya atıldı. İzleyicilerden biri, "Nuran'ı ve Fetullah'ı öldürüp uçurumdan attığı konuşuluyor" dedi.

Nuran Şahin'in çeçek mevkiinde uçuruma atıldığını söyleyen izleyici, Mustafa Şahin'in Durmuş Ali denilen kişiyle işbirliği yaptığını söyledi.

0x0-muge-anlida-soke-eden-olay-kaybolan-2-komsuya-ne-oldu-otel-kayitlarindaki-o-detay-ortaya-cikti-1714729817280.webp

UÇURUMDAN ATILDIĞI İDDİASI

Yayına bağlanan başka bir izleyicinin söyledikleri ise herkesi şoke etti. Nuran'ın evinden çıktıktan sonra Gökmen Kaya ile telefonda konuştuğu ve ardından kaybolduğu ifade edilen durum, kaçma mı yoksa kaçırılma mı olduğu sorusunu gündeme getirdi.

GÖKMENLE KONUŞTUKTAN SONRA ORTADAN KAYBOLDU

Nuran Şahin'in arkadaşı Zeynep Hanım'ın ifadelerine göre, Nuran evinden çıktıktan sonra Gökmen Kaya ile telefonda konuşmuş ve daha sonra kaybolmuş.

Nuran'ın kızı Sinem Hanım'a yöneltilen "Annene ulaşamayınca Gökmen ile kaçtığını düşündün mü?" sorusuna, Sinem Hanım böyle bir ihtimali reddetti. Aynı zamanda, Nuran'ın eşi Mustafa Bey, emniyetten aldığı bilgilere dayanarak karısının Gökmen ile kaçtığını düşünmediğini belirtti.

Nuran Şahin'in kayboluşuyla ilgili soru işaretleri ve belirsizlikler devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar