Yaprak Dökümüyle hafızalara kazınmıştı! Ünlü oyuncu Yusuf Atala dolandırıcılıktan gözaltına alındı

Yaprak Dökümüyle hafızalara kazınmıştı! Ünlü oyuncu Yusuf Atala dolandırıcılıktan gözaltına alındı

Bir döneme damgasını vuran Yaprak Dökümü, Kampisistan ve Pis Yedili dizilerindeki rolleriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Yusuf Atala binlerce vatandaşı "Ücretsiz tatil kazandınız" vaadiyle dolandırmaktan dolayı gözaltına alındı.

Yalova merkezli 5 ilde düzenlenen devre mülk dolandırıcılığı kapsamında gözaltına alınan ünlü oyuncuyla beraberindeki 28 kişi adliyeye sevk edildi.

"Ücretsiz tatil kazandınız" vaadiyle binlerce vatandaşları dolandırdıkları ortaya çıktı.

640xauto-008.webp

ÜNLÜ İSİM YUSUF ATALA DA GÖZALTINA ALINDI

Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen devre mülk dolandırıcılığı soruşturmasında ünlü oyuncu Yusuf Atala'nın gözaltına alındığı belirlendi.

18869782-728xauto.webp

İLLER ARASI EŞ ZAMANLI OPERASYON DÜZENLENDİ

Yalova, Adana, İstanbul, Kütahya ve Aydın’da eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda, binlerce vatandaşı "devre mülk tatili" vaadiyle dolandıran suç örgütü çökertildi. Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki sağlık kontrollerinin ardından, 29 kişi arasında bulunan Yusuf Atala, Yalova Adliyesi'ne getirildi.

jj.jpg

NE OLMUŞTU

Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı, "devre mülk tatili" adı altında binlerce insanın mağduriyetinin artması üzerine iki yıl önce bir savcı görevlendirmişti.

tg.jpg

Soruşturma kapsamında, Termal ilçesindeki bir termal otele kısa mesaj ve internet paylaşımlarıyla "Ücretsiz tatil kazandınız" vaadiyle getirilen kişilere devre mülk hissesi satıldığı, çeşitli bahanelerle tatil yapmalarına izin verilmediği ve aidat ödemek istemeyenlerin icra ile tehdit edildiği tespit edildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 10 Haziran'da Yalova, Adana, İstanbul, Kütahya ve Aydın'ın Kuşadası ilçesinde belirlenen adreslere eş zamanlı baskınlar düzenledi ve şirket yöneticileri dahil 29 şüpheliyi gözaltına aldı.

İlgili Haberler