Bülent Ersoy’un ultra lüks aracında yok yok! Mücevher kasası yaptırıp, paspaslarına adını yazdırdı

Bülent Ersoy’un ultra lüks aracında yok yok! Mücevher kasası yaptırıp, paspaslarına adını yazdırdı

Kendisi için özel olarak tasarlatılan VIP aracını teslim alan Bülent Ersoy’un, seyahatler için özel detaylarla donatılmış ultra lüks aracındaki koltuk ve paspasların üzerindeki BE harfleri dikkat çekti.

Diva lakabıyla bilinen ünlü sanatçı Bülent Ersoy, kendisi için özel olarak tasarlatılan VIP aracını teslim aldı. Ersoy'un konforlu seyahatler için özel detaylarla donatılmış ultra lüks aracında yok yok. Paspaslar ve koltukların üzerindeki sanatçının adının ve soyadının baş harfleri olan 'BE' dikkat çekti.

gg-001.jpg

MÜCEVHERLERİ İÇİN ÖZEL YAPTIRDI

Araçta, divanın değerli takılarını koyması için özel olarak yapılmış bir mücevher kutusu da diğer dikkat çeken bir bölüm oldu.

gytg.jpg

DurakMedya'dan Mustafa Barış Durak'ın haberine göre, ünlü sanatçı Bülent Ersoy'un bu özel VIP aracı ses mühendisleri ve endüstriyel tasarımcılar tarafından hazırlandı.

hy.jpg

ULTRA LÜKS VIP ARACI GÖRENLERİ HAYRAN BIRAKTI

Son dönemde Zeki Müren hakkında yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Ersoy'un yeni VIP aracı, görenleri hayran bıraktı. Aracın içinde 4 boyutlu sinema ve ses sistemi, sesli komut sistemleri bulunuyor. Diğer özellikler arasında masajlı, ısıtmalı, soğutmalı ve ayak dinlendirmeli koltuklar, kişiselleştirilmiş oturma düzeni, buzdolabı, masa, özel iklimlendirme sistemi, kişiselleştirilebilir aydınlatma sistemi, mücevher kasası ve sıcak-soğuk kahve makinesi yer alıyor.

Özel araç tasarımlarıyla tanınan Erbakan Malkoç tarafından dizayn edilen bu lüks araç büyük ilgi topladı.

i.jpg

uu.jpg

uu77.jpg

yyhy.jpg

İlgili Haberler