Serdar Ortaç borç batağına girdi! Çareyi WhatsApp grubu kurmakta buldu

Serdar Ortaç borç batağına girdi! Çareyi WhatsApp grubu kurmakta buldu

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç'ın, 500 bin TL borcunu ödemek için bir WhatsApp grubu kurduğu ve dostlarından 5’er bin TL isteyerek, evine gelecek haczi önlemeye çalıştığı iddia edilmişti. Ortaç kişisel hesabından yayınladığı bir videoyla hakkında çıkan haberleri net bir dille yalanladı.

Alkol ve kumar bağımlılığı nedeniyle zor günler geçiren ve uzun süredir MS hastalığıyla mücadele eden Serdar Ortaç, yine büyük bir çıkmaza girdi. Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklamada, alkol ve sigarayı bıraktığını duyurmuştu.

0o0p.jpg

Takvim gazetesinin haberine göre, Ortaç maddi sıkıntılarla boğuşuyor ve bu durumu aşmak için eşinden, dostundan, arkadaşlarından yardım istiyor.

hh.jpg

KİMSE İNANMADI

500 bin TL borcu olduğu iddia edilen Serdar Ortaç'ın, WhatsApp üzerinden bir grup kurarak, tanıdığı herkesi bu gruba eklediği ve evine haciz geleceğini, 500 bin TL ödeme yapması gerektiğini yazdı.

Grup üyeleri, "Ortaç'ın telefonu ele mi geçirildi?" diye şüphelenirken, ünlü sanatçının çareyi sesli mesaj göndermekte bulduğu iddia edildi. Ortaç’ın ses kaydında, "İnanmıyorlar benim olduğuma, o yüzden sesli mesaj atıyorum. 5’er 5’er toplayacağım herkesten, 500 Bin TL borcu ödeyeceğim" dediği öne sürüldü.

SERTAÇ ORTAÇ'TAN AÇIKLAMA GELDİ

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç 500 binlik borcuna WhatsApp grubu kurduğu, eş dosttan 5'er bin TL istediği haberleri net bir dille yalanladı. Ortaç böyle bir borcunun olmadığını kendisi adına para isteyenlere karşı uyarıda bulundu.

Ayrıca Serdar Ortaç 500 bin TL borcunun olmadığını söyledi. Maddi anlamda zor dönemler geçirdiği ve bu durum karşısında eşinden, dostundan, arkadaşlarından para istediği haberlerini yalanlayan ünlü popçu kendisi adına para isteyenlere inanmayın uyarısı yaptı. Ortaç " Böyle bir borcum yok haberler yalan. Benim adıma para isteyen olursa inanmayın " dedi.

nbxhgfdfs-j37p.webp

İlgili Haberler