2025 kehaneti tir tir titretti! Kendi ölüm tarihini de bilmişti

2025 kehaneti tir tir titretti! Kendi ölüm tarihini de bilmişti

Kehanetlerinin yüzde 80’i doğru çıkan, kendi ölüm tarihini dahi bilen ünlü kahin Baba Vanga’nın 2025 kehaneti korkuttu.

2025 kehaneti tir tir titretti

Balkanların Nostradamusu olarak adlandırılan Bulgar kahin Baba Vanga’nın ölmeden önce açıkladığı kehanetleri, duyanları tekrar tekrar düşündürmeye devam ediyor.

11 Eylül saldırısını, Hindistan Başbakanı Indira Gandi'nin suikastını, hatta kendi ölüm tarihi bilen ünlü kahinin 2025 kehaneti şimdiden ürküttü.

Tüyleriniz diken diken olacak: Baba Vanga'nın 2025 kehanetleri - İz Gazete - İzmir Haberleri - Son Dakika Haberler

AVRUPA'DA İÇ ÇATIŞMA OLACAK

Kehanetlerinin yüzde 80'i doğru çıkan Baba Vanga’nın 2025 yılını “Sonun başlangıcı olacak” yorumlamış ve Avrupa'nın iç çatışmalarla harap olacağı uyarısı yaptığı ortaya çıktı.

Riforma pensioni 2025, ultime: al Governo conviene davvero aumentare l'età pensionabile? - Pensioni per tutti

11 EYLÜL'Ü 'DÜŞECEK' DİYEREK BİLMİŞTİ

Baba Vanga, "Korku, korku! Amerikan kardeşlerimiz çelik kuşlar tarafından saldırıya uğradıktan sonra düşecekler. Kurtlar bir çalılıkta uluyacak ve masum kanlar fışkıracak” sözleriyle 1989 yılında 11 Eylül terör saldırısını işaret etmişti.

18. yılında 11 Eylül: Saldırılar ve geride bıraktığı izler neler? | Euronews

GANDİ SUİKASTI İÇİN 15 YIL ÖNCE UYARMIŞTI

Vanga, Hindistan Başbakanı Indira Gandi'nin 31 Ekim 1984'te 2 koruması tarafından vurularak öldürülmesini ise 15 yıl önce bilmişti.

Vanga, suikastı “Elbise onu mahvedecek. Duman ve ateşin içinde turuncu-sarı bir elbise görüyorum” mesajıyla öngörmüştü. Gandi'nin öldüğü gün üzerinde sarı renginin olması ise dikkat çekmişti.

Indira Gandhi: Hindistan'ın kadın başbakanı | Mürsel Çavuş

Baba Vanga’nın gerçekleşen bir diğer kehaneti de dünyanın kuraklık ve su kıtlığıyla karşı karşıya kalacağı oldu. Birleşik Krallık1935'ten bu yana en kurak Temmuz ayını yaşadığı için hükümet yetkilileri tarafından 12 Ağustos'ta kuraklık ilan edilmişti. Fransa, İtalya ve Portekiz'in de aralarında bulunduğu diğer Avrupa ülkeleri de rekor kıran kuraklıklar ve orman yangınlarıyla karşı karşıya kalmıştı.

İlgili Haberler