3 ilde operasyon düzenlendi. 11 şüpheli yakalandı

3 ilde operasyon düzenlendi. 11 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Karabük merkezli 3 ilde gerçekleştirilen "Kuyu-10" operasyonunda, Sezgin ve İmdat Yüksel'in liderliğindeki suç örgütünün çökertildiğini ve 11 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde ve Karabük İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen "Kuyu-10" operasyonunun Karabük, İstanbul ve Ankara'da yapıldığını belirtti.

Yerlikaya, operasyonda aralarında örgütün elebaşı Sezgin Yüksel ve İmdat Yüksel'in de bulunduğu 11 suç örgütü üyesinin yakalandığını bildirdi. Şüphelilerin "suç işlemek amacıyla örgüt kurmak", "yağma", "nitelikli dolandırıcılık", "kasten yaralama", "tehdit" ve "uyuşturucu madde ticareti" suçlarını işledikleri tespit edildi.

Operasyonda 4 ruhsatsız av tüfeği, 2 ruhsatsız tabanca, çok sayıda senet, pos cihazı ve doküman ele geçirildiğini belirten Yerlikaya, "Operasyonları gerçekleştiren kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle." ifadelerini kullandı.