Acun Ilıcalı göreve gelir gelmez çökertti

Acun Ilıcalı göreve gelir gelmez çökertti

Fenerbahçe'nin yeni yönetim kadrosunda yer alan Acun Ilıcalı'nın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı son paylaşıma beğeni yağdı.

Fenerbahçe'de uzun süredir beklenen Olağan Seçimli Genel Kurul gerçekleşti. Ali Koç, rakibi Aziz Yıldırım'ı geride bırakarak başkanlık koltuğuna tekrar oturdu. Ali Koç ve yönetim kurulu, 16 bin 464 oy alarak mazbatalarını geçtiğimiz günlerde aldı.

asik-oldugum-kulubun-yoneticisi-olmaktan-gurur-duyuyorum-insallah-hep-beraber-fenerbahcemizin-buyuk-mutluluklarini-yasamak-nasip-olur-birlikte-cok-gucluyuz-fenerbahce.jpg

PAYLAŞIMI BEĞENİ BUTONUNU ÇÖKERTTİ

Fenerbahçe'de futboldan sorumlu yönetici olarak görev yapacak olan Acun Ilıcalı, tören sonrasında yaptığı paylaşımla adeta beğeni butonunu çökertti.

813ab78b-fe20-4dbb-a4ca-42a0f21247d9.webp

"BİRLİKTE ÇOK GÜÇLÜYÜZ"

Acun Ilıcalı, törende çekilen bir resmi paylaşarak, "Aşık olduğum kulübün yöneticisi olmaktan gurur duyuyorum. İnşallah hep beraber Fenerbahçemizin büyük mutluluklarını yaşamak nasip olur. Birlikte çok güçlüyüz" dedi.

asik-oldugum-kulubun-yoneticisi-olmaktan-gurur-duyuyorum-insallah-hep-beraber-fenerbahcemizin-buyuk-mutluluklarini-yasamak-nasip-olur-birlikte-cok-gucluyuz-fenerbahce-1.jpg

İlgili Haberler