Akmerkez Üçgen Teras'ta yaz etkinlikleri

Akmerkez Üçgen Teras'ta yaz etkinlikleri

Akmerkez Üçgen Teras, yazın coşkusunu renkli etkinliklerle kutlamaya devam ediyor. 27 Temmuz akşamı, mizah dolu anlar yaşanacak.

Saat 21.00'da başlayacak olan Pink Sahne etkinliğinde, Tuz Biber stand-up komedyenleri Tuna Kalınsaz, Melisa Besnili, Emre Günsal, Gözde Karakaya ve İsa Çulun sahne alacak ve seyircilere kahkaha dolu bir gece yaşatacak.

28 Temmuz ile 31 Ağustos arasında ise Cinemapink Açık Hava Sineması etkinlikleri başlıyor. Üçgen Teras'ta, yıldızlar altında film izleme keyfi sunulacak.

Akmerkez'in Üçgen Teras'ı, yaz boyunca çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Yazın başından itibaren Euro 2024 maçlarını izleme heyecanını sunan ve açık hava sinemasında film keyfi yaşatan Üçgen Teras, şimdi de stand-up gösterisi ile seyircilere eğlenceli anlar yaşatacak.

MİZAHIN YILDIZLARI SAHNEDE

27 Temmuz akşamı, Pink Sahne'nin düzenlediği özel etkinlikte, Tuz Biber stand-up komedyenleri Tuna Kalınsaz, Melisa Besnili, Emre Günsal, Gözde Karakaya ve İsa Çulun performans sergileyecek. Saat 21.00'da başlayacak gösteride, mizahın sevilen isimleri seyircilere unutulmaz anlar yaşatacak.

CİNEMAPİNK AÇIK HAVA SİNEMASI'NDA FİLM KEYFİ

28 Temmuz'da başlayacak olan Cinemapink Açık Hava Sineması gösterimleri, 31 Ağustos'a kadar devam edecek. Saat 21:00'da başlayacak olan film gösterimlerinde, açılış filmi 'Bohemian Rhapsody' olacak. Ünlü rock grubu Queen ve efsanevi solisti Freddie Mercury'nin hayatını anlatan bu film, müzikseverleri büyüleyecek. 4 Ağustos'ta ise, Frank Herbert'in ünlü bilim kurgu romanından uyarlanan 'Dune' filmi gösterilecek. 14 Ağustos'ta Disney'in sevilen animasyon filmi 'Moana', Pasifik Okyanusu'ndaki macera dolu yolculuğu ile çocukları ve aileleri eğlendirecek. 28 Ağustos'ta ise 'Mamma Mia', ABBA'nın en sevilen şarkıları eşliğinde müzikal bir şölen sunacak.

AKMERKEZ UYGULAMASINDAN İNDİRİM FIRSATI

27 Temmuz'daki mizah dolu saatlerin yanı sıra, 28 Temmuz ile 31 Ağustos tarihleri arasında film keyfi yaşamak isteyenler, Akmerkez uygulamasından alacakları kod ile biletlerini yüzde 20 indirimle biletinial.com üzerinden satın alabilecekler.

85608-1.jpg

85608.jpg