AKP'nin değerlendirme kampı başladı

AKP'nin değerlendirme kampı başladı

AKP'nin yerel seçim sonuçlarını değerlendireceği "Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme" kampı, bugün Kızılcahamam'da başladı.

Edinilen bilgilere göre, kampın ilk gününde AKP Genel Başkan Vekilleri Efkan Ala ve Mustafa Elitaş, belediye başkanlarına siyasi tecrübelerini aktaracak. Ayrıca, Genel Başkan Yardımcıları bölgelerindeki belediye başkanları ile koordinasyon toplantıları yapacak.

aw237011-01.jpg

Kampta, 31 Mart yerel seçim sonuçlarının yanı sıra ekonomi, enerji, tarım, ulaştırma, kültür ve turizm ile çevre konuları da ele alınacak. Bu kapsamda, 1 Temmuz Pazartesi günü Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, seçim sonuçlarına ilişkin bir sunum yapacak. Aynı oturumda Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı Çiğdem Karaaslan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş da sunumlar gerçekleştirecek.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasıyla devam edecek kampta, genel istişare ve değerlendirmeler yapılacak.