Aksaray’daki otobüs kazasının görüntüsü ortaya çıktı! 7 kişi hayatını kaybetti 33 kişi yaralı

Aksaray’daki otobüs kazasının görüntüsü ortaya çıktı! 7 kişi hayatını kaybetti 33 kişi yaralı

Aksaray’da 7 kişinin hayatını kaybettiği, 33 kişinin yaralandığı otobüs kazasının görüntüsü ortaya çıktı.

Aksaray’daki kazanın görüntüsü ortaya çıktı

Aksaray - Ankara yolu üzerinde seyir eden Nurhan Hazer yönetimindeki tur otobüsü, devrilmiş feci kazada 7 kişinin hayatını kaybettiği, 3'ü ağır olmak üzere 33 kişinin de yaralandığı açıklanmıştı.

Aksaray'da otobüs kazasında 6 kişi öldü, 29 yaralı var - www.igdirhaber.net - Iğdır'ın Haber Sitesi Iğdır Haber

AKSARAY VALİSİ’NDEN İLK AÇIKLAMA

Kaza sonrası bilgilendirme yapan Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu,tur otobüsünün Balıkesir'den Kapadokya'ya doğru gittiğini belirterek şunları söylemişti: Soruşturma başlatılmıştır ve takip ediliyor. En kısa zamanda sonuçlandırılarak gereği yapılacaktır. Aksaray'ımıza baş sağlığı, ölenlere de Allah'tan rahmet diliyorum.

Ankara-Aksaray karayolunda feci otobüs kazası: 6 ölü, 29 yaralı | diyarbakirsoz.com

3 SAVCI GÖREVLENDİRİLDİ

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç da kazaya ilişkin 3 savcının görevlendirildiğini bildirmişti. Bakan Tunç’un ardından bir açıklamada paylaşan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’dan geldi.

wwww.png

GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Yerlikaya otobüsün kaza anına ait görüntülerini paylaşarak “Aksaray Merkez ilçe E-90 karayolu üzerinde, Balıkesir'den Kapadokya bölgesine seyir halinde bulunan ve içerisinde 2 şoför, 1 rehber ve 41 yolcunun bulunduğu tur otobüsü yoldan çıkarak devrilmiştir. Kazada maalesef 7 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 2 vatandaşımız ağır olmak üzere 33 vatandaşımız da yaralanmıştır. Vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.

İlgili Haberler