Cüneyt Özdemir öfke kustu! Hükümeti yıkacak kadar büyük skandal bu

Cüneyt Özdemir öfke kustu! Hükümeti yıkacak kadar büyük skandal bu

Gazeteci Cüneyt Özdemir, Türkiye’nin konuştuğu yeni doğan skandalının ardından “Türkiye'de hükümeti yıkacak kadar büyük bir skandal bu” diyerek ateş püskürdü.

Hükümeti yıkacak kadar büyük skandal bu

Hastanelerde kurulan sistemle aralarında doktorların, hemşirelerin de olduğu ‘Hastane Çetesi’nin’ 12 bebeğin ölümüne sebep olduğu ortaya çıkmış, çetenin konuşmaları kan dondurmuştu.

Hasta olmayan bebekleri hasta olarak gösterip, verilmeyen ilaçları verildi olarak sisteme kaydeden çetenin SGK’dan daha fazla para alabilmek uğruna 12 bebeği canından etmesi, herkesi tedirgin etmişti.

“TÜRKİYE'DE GÖRDÜĞÜM EN BÜYÜK SAĞLIK SKANDALI”

Skandalın ardından YouTube hesabında bir değerlendirme yapan gazeteci Cüneyt Özdemir, “35 yıldır Türkiye'de gördüğüm en büyük sağlık skandalı budur. Türkiye'de hükümeti yıkacak kadar büyük bir skandal bu. Sokak hayvanlarının cinayetine gösterdiğimiz tepkinin 100 katını göstermemiz gerekmiyor mu?” dedi.

Gazze Şeridi'ndeki İlaç Krizinin Son Kurbanı Dört Günlük Bir Bebek ​

“19 HASTANE KAPATILMALI”

Sosyal medya hesabı X üzerinden tepkisine devam eden Özdemir, şunları söyledi: 12 bebek cinayetinde yoğun bakımlarını mafyaya kiralayan 19 hastane kapatılmalı, sahipleri tutuklanmalı, mal varlıklarına el konulmalı... Soruşturma sadece tek bir hastane üzerinden götürülmemeli... Sağlık Bakanlığı ve Adalet Bakanlığına büyük bir görev düşüyor.

Cüneyt Özdemir 'yalan muhalefeti'ne sert çıktı: Gerçekten kafayı sıyırmış durumdalar | Politika Haberleri

“HAYATIMDA EŞİNİ BENZERİNİ GÖRMEDİM”

Değil Türkiye dünyada eşi benzeri yok... Bu o kadar büyük bir skandal ki ben 35 yıllık gazetecilik hayatımda eşini benzerini görmedim. Bu hastaneler yarın değil bugün kapatılmalı, sahipleri ve bu işe karışan herkes tutuklanmalı, mal varlıklarına el konulmalı!

İlgili Haberler