Akşener’in Erdoğan planı sızdı. Ümit Özdağ'dan bomba açıklama

Akşener’in Erdoğan planı sızdı. Ümit Özdağ'dan bomba açıklama

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın İYİ Parti’de sert rüzgarlar estirecek Meral Akşener itirafı, Ankara’yı hareketlendirdi.

İYİ Parti eski Genel Başkanı Meral Akşener, genel başkanlık görevinden istifa etmesinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ile sürpriz bir görüşme gerçekleştirdi.

Saray’daki bu görüşme İYİ Parti’yi karıştırdı, eleştiri oklarını Akşener’in üzerine çevirdi. İki isimden de net bir açıklama gelmezken, Akşener’in özel kalemi Esma Bekar, görüşme talebinin Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan geldiğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener'i kabul etti - Son Dakika Haberleri

İYİ Parti’de dengeler bozulmuşken, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’dan bomba bir kulis bilgisi geldi.

Özdağ, T24'ten Cansu Çamlıbel'in sorularını yanıtladı. Özdağ’ın Meral Akşener itirafı ise kulisleri hareketlendirdi.

Akşener'in saç değişikliğinin AKP ile birlikte yürünecek yolun ilk adımı olduğunu belirten Özdağ “Eğer bir eski genel başkan özel kalemini dağıtmıyor, ekibini dağıtmıyor, torununa bakacak yerde Ankara'da bir büro tutuyorsa, bu arada bir de Cumhurbaşkanı'na gidiyorsa bunun tek bir anlamı vardır. Meral Akşener Türk siyasetin içindedir” dedi.

“ADAMI CUMHURBAŞKANI SEÇİYORUZ”

Özdağ’ın Mayıs 2023 seçimlerine ilişkin itirafı ise büyük dikkat çekti. Özdağ, şunları söyledi: İYİ Parti ne zaman ki CHP'nin yanına geçti, AKP'den oy akışı durdu. Meral Akşener'e bunu yaptırdılar. Bildiğim bir şey var; geçen sene cumhurbaşkanlığı seçimine bir ay kala Meral Akşener bir siyasi danışmanına “Adamı cumhurbaşkanı seçiyoruz” dedi.