Akşener’in Erdoğan’dan sonra kiminle görüşeceği ortaya çıktı. İmamoğlu'ndan önce davrandı

Akşener’in Erdoğan’dan sonra kiminle görüşeceği ortaya çıktı. İmamoğlu'ndan önce davrandı

Gazeteci Barış Yarkadaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen Meral Akşener’in görüşeceği yeni bomba ismi sızdırdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya gelen İYİ Parti eski Genel Başkanı Meral Akşener, tüm dikkatleri üzerine çekti. Kritik bu görüşme hem Ankara kulislerini hareketlendirdi, hem de İYİ Partililer arasındaki trafiği hızlandırdı.

Erdoğan-Akşener görüşmesi | Meral Akşener cephesinden açıklama var: “Görev teklifi ve talep olmadı” - Son Dakika Türkiye Haberleri | NTV Haber

Görüşmenin ardından her iki isim de herhangi bir açıklama yapmazken, iddiaların ardı arkası kesilmedi.

AKŞENER’İN ÖZEL KALEMİ AÇIKLAMIŞTI

Görüşme teklifinin Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan geldiğini açıklayan Akşener’in özel kalemi Esma Bekar “Akşener’e görüşmede ben refakat ettim. Görüşme baş başa gerçekleşti. Ne bir görev teklifi ne de bir talep gündeme geldi. Akşener İyi Parti’ye bilgi vermek zorunda değil ama Müsavat Dervişoğlu’na bilgi verdi. İYİ Parti Meral Akşener'den korkuyor, Akşener'i partiden ihraç etmeye çalışıyor” ifadelerini kullanmıştı.

ekran-goruntusu-2024-06-25-120449.jpg

Kritik görüşme sonrası dikkat çeken bir açıklama da Gazeteci Barış Yarkadaş’dan geldi.

AKŞENER KULİSİNİ PATLATTI

Gürkan Hacır'la Taksim Meydanı programına konuk olan Yarkadaş, “Bilgiye dayalı söylüyorum” diyerek Akşener ile kulisi şöyle açıkladı:

Kemal Kılıçdaroğlu’nu Ekrem İmamoğlu’ndan önce Meral Akşener ziyaret ederse şaşırmayın. Bunu bilgiye dayalı söylüyorum. Bilgi Kemal Bey’in çevresinden.

ekran-goruntusu-2024-06-25-120609.jpg

İMAMOĞLU İLE KILIÇDAROĞLU GÖRÜŞECEK Mİ?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşeceği yönündeki iddialara ilişkin “Ankara’ya da muhtemelen daha sık geleceğim, Türkiye Belediyeler Birliği görevimden ötürü ve geldiğimiz bu esnada da olabilirse bir yemekte sohbet etmeyi arzu ederim, dedim kendisine. O da ‘memnuniyetle’ dedi ama net olarak şu tarih bu tarih yok. Bunun farklı şekillerde basına yansıması, tarihin hatta gündemin, içeriğinin aktarılması ya da birilerinin bunu bir şekilde çatır çutur farklı anlamlara çekerek yazmasını hayretle izliyorum” açıklamasını yapmıştı.

Gözler Kılıçdaroğlu - Akşener Görüşmesinde