Akşener’in kızımdır dediği isim de istifa etti

Akşener’in kızımdır dediği isim de istifa etti

İYİ Parti kurucularından Koray Aydın’ın istifasının ardından İYİ Parti kurucularından Sevin Çağlayan da istifa etti.

31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından suların durulmadığı İYİ Parti’de istifa depremine yenileri eklenmeye devam ediyor. Bir süredir istifa edeceği konuşulan İYİ Parti kurucularından Ankara Milletvekili Koray Aydın, dün sosyal medya hesabından istifasını duyurmuştu. Aydın’ın ardından bir istifa daha gerçekleşti.

Son dakika... Koray Aydın İYİ Parti'den istifa etti

İYİ Parti eski Genel Başkanı Meral Akşener’in “Benim kızımdır, Sevin’in sonuna kadar arkasında olacağım” dediği İYİ Parti kurucularından Sevin Çağlayan da partisinden istifa etti.

Akşener'in "Kızımdır" dediği Sevin Çağlayan, "Saray'daki görüşme bardağı taşıran son damla" diyerek İYİ Parti'den istifa etti - Medyascope

“TEPKİ VERMEMELERİ BENİ DE YOL AYRIMINA GETİRDİ”

“Bir Allah’a ısmarladık da benden” diyerek sosyal medya hesabından istifasını duyuran Çağlayan “Yeni yapılanmanın pek çok hata ve telafi edilemez sorunlar barındırdığını üzüntüyle takip ettik. Bununla beraber Genel ve Yerel seçim süreçlerinde, ardından da yeni yapılanma sırasında ortaya atılan iddialar canımızı yakarken, bunlara cevap vermesi gerekenlerin sessizliği ve gereken tepkileri vermemeleri artık beni de yol ayrımına getirdi” dedi.

Akşener'in "Kızımdır" dediği Sevin Çağlayan, "Saray'daki görüşme bardağı taşıran son damla" diyerek İYİ Parti'den istifa etti - Medyascope

İYİ Parti Genel Merkezi’nde 14 Şubat’ta yapılan tanıtım toplantısında, Çağlayan’ın Ankara’nın ilçesi Etimesgut’tan aday gösterilmesini isteyen teşkilat üyelerinin itirazları üzerine toplantıda kavga çıkmış, Akşener, Çağlayan’ın Yenimahalle adayı olduğunu duyurmuştu.

Sevin Çağlayan on X: "Hep birlikte Yenimahalle'de, yeni bir yola çıkıyoruz. Adaletli, rüşvetin, yolsuzluğun ve israfın olmadığı yepyeni bir belediyecilik anlayışını getirmeye geliyoruz. Seçim, ağalığı ve değişmezliği yıkan çoğulculuktur. Yetki ve takdir

“SEVİN GERÇEKTEN ÇOK ÇALIŞKAN BİR KIZIM BENİM”

Akşener, ağlayan Çağlayan’a sarılarak şunları söylemişti:

Sevin için bağırdı arkadaşlarımız. Saygı duyarım çünkü Sevin gerçekten çok çalışkan bir kızım benim. Sevin’e ben bir şey söyledim. Dedim ki, ‘Bazı yerlerde zorluğumuz var, şurada aday olur musun?’ O da ‘Meral Abla, baş üstüne’ dedi. Herkesin huzurunda diyorum ki, Sevin benim kızımdır. Şimdi ben bugüne kadar ailemden hiç kimseyi siyasete karıştırmadım ama Sevin’in sonuna kadar arkasında olacağım.

ekran-goruntusu-2024-06-28-094751.png

ekran-goruntusu-2024-06-28-093124.png