Aldatıldığını maille öğrendi! İşte duyanları şoke eden ilginç hikâye

Aldatıldığını maille öğrendi! İşte duyanları şoke eden ilginç hikâye

Genç kadın, TikTok'ta paylaştığı hikâyede eski sevgilisinin kendisini aldattığını öğrendiği ilginç bir mailden bahsetti. İşte duyanları şaşkına çevirecek o olay...

TikTok platformunda 'İdilsuziyagil' kullanıcı adıyla içerik paylaşan genç bir kadın, aldatılma hikayesini anlattı.

4

Ziyagil, içinde bulunduğu ilişkiye güvenemediğini ifade ederek, "Çevrem beni yanlış ve korkunç erkek seçimlerimle tanır. Eski erkek arkadaşımın beni ilişkimiz sırasında aldattığını, yıllar öncesinde gelen bir mail ile nasıl öğrendiğimi anlatmak istiyorum. Bu erkek arkadaşımla 2019'da sevgiliydik ve sürekli güven sorunları yaşıyordum. İlişkimiz 6 ay sürdü. O çevresindeki kadınları rüyamda gördüğümü sürekli dile getiriyordum. Buna karşın, benim bu konuda takıntılı olduğumu söyleyerek geçiştiriyordu. Aramızda hiç tartışma yaşanmadı. 'Ben güven sorunu yaşıyorum' diyerek ayrıldım" şeklinde konuştu.

3

Ziyagil, 2019'da yaşadığı ilişkide güven sorunlarıyla mücadele ettiğini fakat bu konuda partnerine açıldığında takıntılı olduğu gerekçesiyle karşılaştığını dile getirdi. İlişkisinde hiçbir tartışma yaşanmadan güven sorunları yüzünden ayrıldığını belirtti.

5

Ziyagil, pandemi döneminde bir uygulama aracılığıyla gelecek tarihli bir mail gönderdiğini ve bu olayı sosyal medyada paylaştığını belirtti. İlişkilerinin kavga edilerek sonlanmadığını ve iletişim sorunlarının olmadığını söyleyen Ziyagil, eski erkek arkadaşının "Gel birbirimize mektup gönderelim. Biz zamanında pek fazla iletişim kurmadan ayrıldık. Belki bir şeyleri daha fazla açığa çıkartabiliriz. Yıllar sonra bakar güleriz" dediğini aktardı. Bunun üzerine ikili, yıllar sonra iletilmek üzere online mektuplar yazdı.

Genç kadın, mektubu aldığında büyük bir şaşkınlık yaşadığını belirtti ve "Maile baktığımda 'Aa, bu onun bana gönderdiği mail' dedim. İçeriği okuduğumda gerçekten şaşırdım. Zamanında biraz problem yarattığım tüm kadınlarla beni aldattığını öğrendim. Bana yazdığı mailde de beni aldattığı kızların isim listesi vardı" şeklinde konuştu.

İlgili Haberler