Ali Koç gaza basmadı! Rakibimizin başkanı patolojik vaka!

Ali  Koç gaza basmadı! Rakibimizin başkanı patolojik vaka!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, geleneksel bayramlaşma töreninde yaptığı açıklamalarda önemli konulara değindi. K

Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde çok sayıda sarı-lacivertli üye bir araya geldi. Törenin sonunda açıklamalarda bulunan Ali Koç, milli takım ve kulüp başarılarına da değindi.

Herkesin bayramını kutlayan Koç, "Milli takımımız önemli bir maça çıkıyor. Umarım 1. veya 2. olarak bir sonraki tura geçeriz. Yüzücülerimizi ve basketbol takımımızı da kutluyorum. Basketbol hocamız, ilk senesinde kadroyu kendi kurmamasına rağmen şampiyon oldu. Gelecek sezonda daha iyisini yapacaktır" dedi.

wwwu.jpg

Kulüpte olumlu bir hava oluştuğunu belirten Başkan Koç, "Fenerbahçe’nin büyüklüğü son 2-3 haftada bir kez daha görüldü. Fenerbahçe bir hoca getirir ve şampiyonluk unutulur. İki Fenerbahçe başkan adayı canlı yayına çıkar ve Türkiye tarihinde görülmemiş reytinglere ulaşır. Ligler biter, kulüpler işlerine bakar. Ancak bir rakibimizin başkanı ve hocası sürekli Fenerbahçe’den bahseder. Bunu kıymetini bilelim. Bütün enerjimizi başkalarını ittire ittire şampiyon yapan sistem için harcayalım" ifadelerini kullandı.