Android'e yeni güncelleme. Kim sizi nasıl kayıt etti görebileceksiniz

Android'e yeni güncelleme. Kim sizi nasıl kayıt etti görebileceksiniz

Android’in yeni sürümü bomba bir özellikle geliyor, artık sizi arayanların rehberinde nasıl kayıtlı olduğunu görebileceksiniz.

Android’in yeni sürümü üzerinde çalışmalar hızla devam ediyor ve bu sürümde dikkat çekici bir yenilik sunulması bekleniyor. Kişilerin rehberinizde nasıl kayıtlı olduğunu öğrenmenizi sağlayacak bu yeni özellik, kullanıcıların ilgisini çekebilir.

Son dönemlerde, kişilerin rehberlerinde nasıl kayıtlı olduklarını gösteren çeşitli uygulamalar ortaya çıktı. Ancak, bu uygulamaların doğruluğu ve güvenilirliği hakkında bazı endişeler mevcut, zira birçok uygulama fazla izin talep ediyor ve bu da güvenlik konusunda şüpheler uyandırıyor. Google gibi güvenilir bir kaynak bu özelliği sunarsa, şüpheler azalabilir.

android-15-guncellemesi-alacak-samsung-mayis-2024-kapak.webp

Yeni Android sürümü, kullanıcıların kişilerin rehberlerinde nasıl kayıtlı olduklarını görebilmesine olanak tanıyacak. Bu özellikten yararlanmak için birkaç izin vermeniz gerekecek. Google, gerekli izinlerle rehberdeki isimleri karşı tarafa da gösterecek.

Bu özelliği kullanmak isteyenlerin, Google'a izin vermesi gerekecek; böylece rehberinizdeki kişilerin sizi nasıl kayıt ettiğini görebileceksiniz. Eğer izinleri vermezseniz, siz de diğer kişilerin sizi nasıl kayıt ettiğini göremezsiniz.

nokia-android-15-guncelleme-kw4a-cover.webp