Arda Güler ile bir araya geldi. O kare gündem oldu

Arda Güler ile bir araya geldi. O kare gündem oldu

İngiltere'nin popüler yarışması Love Island Aşk Adası'na katılarak birinci olan Türk oyuncu Ekin Su Cülcüloğlu, EURO 2024'teki performansıyla dikkatleri üzerine çeken ünlü futbolcu Arda Güler ile bir araya geldi.

Spor salonunda çekilen ve ünlü oyuncunun paylaştığı fotoğraf kısa sürede büyük ilgi gördü. Daha önce "Kuzey Yıldızı İlk Aşk" dizisinde rol alan Ekin Su Cülcüloğlu, Aşk Adası yarışmasında partneri Davide Sanclimenti ile 50 bin sterlinlik ödülü kazandı.

18950812-728xauto.webp

11 aylık bir ilişkinin ardından haziran ayında ayrıldıklarını duyurdu.

BU KARE GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞTÜ

Son dönemde sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Ekin Su, genç futbolcu Arda Güler ile aynı spor salonunda karşılaşarak yan yana poz verdi. Bu fotoğraf hızla gündem oldu.

640xauto.webp

EKİN SU CÜLCÜLOĞLU KİMDİR

İngiltere'nin Londra şehrinin Islington bölgesinde 21 Ağustos 1994 tarihinde dünyaya gelen Ekin Su Cülcüloğlu, 10 yaşında Essex'e taşındı. 2011 yılında İrlanda'yı temsilen Miss Asia Pacific World yarışmasına katıldı ve ardından birçok güzellik yarışmasında boy gösterdi. 2015 yılında University of Central Lancashire'den mezun olan Ekin Su, kariyeri boyunca Susie Hayzel, Su Hayzel ve Su Ekin Cülcüloğlu gibi çeşitli isimler kullandı.

0e0eceb3-6d86-4363-a736-88c361f3f71c.jpg

2020 yılında Türk dizisi "Kuzey Yıldızı İlk Aşk"ta, başrol karakterinin Londra'dan gelen fotoğrafçı arkadaşı Işıl rolüyle Türk medyasına adım attı. 2022 yılında İngiltere'nin en çok izlenen programlarından biri olan Love Island'a katılarak Davide Sanclimenti ile birlikte yarışmayı kazandı. Ekin Su, hayatını Essex ve İstanbul arasında sürdürüyor.