Arda Güler'i iten Hollandalı futbolcuya Abdülkerim Bardakcı'dan sert tepki

Arda Güler'i iten Hollandalı futbolcuya Abdülkerim Bardakcı'dan sert tepki

Hollandalı futbolcunun, A Milli Futbol Takımımızın dünyaca ünlü genç yıldızı Arda Güler’i ittirmesinin ardından, Abdülkerim Bardakcı olaya müdahale etti. O anlar sosyal medyada dikkat çekti.

EURO 2024 çeyrek finalinde Türkiye, öne geçtiği maçta Hollanda'ya 2-1 yenilerek turnuvaya veda etti.

EURO 2024 çeyrek finalinde Türkiye ile Hollanda arasında oynanan maçta tartışmalı anlar yaşandı.

ekran-resmi-2024-07-08-15-38-23.png

Mücadele sırasında Hollandalı futbolcu Mickey van de Ven, Arda Güler'e iterek olay çıkardı. Bu sırada Abdülkerim Bardakcı, van de Ven'in yanına giderek onu itti. Bardakcı'nın ardından "s.. belanı senin" ifadelerini kullandığı belirtildi. Arda Güler, olayı sakinleştirmek için müdahale etti.

ekran-resmi-2024-07-08-15-35-53-001.png

Bardakcı'nın sert tavırları sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Olayın görüntüleri, birçok kullanıcı tarafından beğeniyle karşılandı ve "Abiler kardeşlerini korur" şeklinde yorumlar yapıldı.

ABDÜLKERİM BARDAKCI KİMDİR?

Abdülkerim Bardakcı kimdir, kaç yaşında? Abdülkerim Bardakcı hangi takımlarda oynadı? - Son Dakika Spor Haberleri | Cumhuriyet

Abdülkerim Bardakcı, 7 Eylül 1994 tarihinde Konya'nın Meram ilçesinde doğmuş Türk milli futbolcudur ve stoper mevkiinde oynamaktadır. Şu anda Süper Lig takımlarından Galatasaray'da forma giyiyor

Futbol kariyerine Zonguldakspor altyapısında başlayan Bardakcı, daha sonra Konyaspor'un altyapısında oynamıştır. 2011 yılında profesyonel futbolcu olarak Konyaspor'a geçiş yapan Abdülkerim Bardakcı, 24 Haziran 2022 tarihinde Galatasaray'a transfer olmuştur.

Milli takım kariyerine ise 24 Mart 2021'de Türkiye milli futbol takımına çağrılmıştır.

Kulüp kariyerinde Konyaspor ile 2012-13 sezonunda 1. Lig play-off şampiyonluğu yaşayan Bardakcı, Denizlispor ile de 2018-19 sezonunda 1. Lig şampiyonluğunu elde etmiştir.

İlgili Haberler