Neymar hüngür hüngür ağladı

Neymar hüngür hüngür ağladı

Brezilya, Uruguay'a penaltılar sonucunda mağlup olarak Copa America'ya çeyrek finalde veda edince dünyaca ünlü futbolcu Neymar, gece kulübüne hüngür hüngür ağladı. Neymar'ı yanında bulunan arkadaşları teselli etmeye çalıştı.

Bu yıl Güney Amerika Futbol Konfederasyonu (CONMEBOL) tarafından düzenlenen Copa America, Kuzey, Orta Amerika ve Karayipler Futbol Konfederasyonu (CONCACAF) ile birlikte Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) gerçekleştiriliyor.

Çeyrek final mücadelesinde Uruguay ile Brezilya karşı karşıya geldi. Las Vegas'ta oynanan maç, normal süresi ve uzatmaları golsüz eşitlikle tamamlanınca Uruguay, penaltı atışları sonucunda yarı finale yükselen ekip oldu.

668a3812ee095836.webp

Brezilya, Copa America'da Uruguay'a penaltılarla yenilince, dünyaca ünlü futbolcu Neymar gece kulübünde hıçkıra hıçkıra ağladı. Arkadaşları onu teselli etmeye çalıştı.

URUGUAY, BREZİLYA'YI PENALTILARDA ELEDİ

ABD'nin ev sahipliğinde düzenlenen Copa America turnuvasının çeyrek finalinde Brezilya ile Uruguay karşı karşıya geldi.

pele.jpg

Normal süresi ve uzatmalar golsüz eşitlikle sonuçlanınca Uruguay, penaltı atışları sonucunda Brezilya'yı eleyerek yarı finale yükseldi.

GECE KULÜBÜNDE HIÇKIRA HIÇKIRA AĞLADI

Brezilya Milli Takımı'nın kaptanı Neymar, sakatlığı nedeniyle turnuvada forma giyememişti.

ney1.webp

Uruguay'a karşı alınan mağlubiyetin ardından Neymar, arkadaşlarıyla birlikte gittiği gece kulübünde derin bir hayal kırıklığı yaşayarak gözyaşlarına boğuldu.

Dünya çapında ünlü yıldız, yanında bulunan arkadaşları tarafından teselli edilmeye çalışıldı.

ney2.webp