Ardahan'da dikkat çeken sergi!

Ardahan'da dikkat çeken sergi!

Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri kapsamında Ardahan'da düzenlenen Halk Eğitim Merkezi yılsonu sergisi, Vali Hayrettin Çiçek ve eşi Berna Çiçek'in katılımıyla açıldı.

1-7 Haziran tarihleri arasında kutlanan Hayat Boyu Öğrenme Haftası çerçevesinde, Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin el emeği göz nuru ürünlerinin sergilendiği yılsonu etkinliği büyük ilgi gördü. Açılışa, Vali Çiçek ve eşi Berna Çiçek’in yanı sıra Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Karabulut, İl Emniyet Müdürü Gökalp Şener, İl Jandarma Komutanı Ramazan Yiğit, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Uzantı, kurum müdürleri, usta öğreticiler ve kursiyerler katıldı.

aw221488-06.jpg

Tören öncesinde öğrenciler, hazırladıkları folklor ve Kafkas halk dansları gösterisi ile müzik dinletisi sundular. Ayrıca, okuma-yazma kurslarına katılarak birinci kademe kursunu başarıyla tamamlayan vatandaşlara belgeleri takdim edildi.

aw221488-02.jpg

Açılış konuşmasını yapan Vali Hayrettin Çiçek, eşi Berna Çiçek ve protokol üyeleri ile birlikte sergideki stantları gezdi. Sergilenen el sanatları ve yöresel ürünlerin her birinin büyük anlam ve değer taşıdığını ifade eden Vali Çiçek, emeği geçen Halk Eğitim Merkezi yetkililerine, usta öğreticilere ve kursiyerlere teşekkür etti.