Arka Sokaklar’ın Komiser Seval’i Burcu Kara apar topar ameliyat oldu! Alınmasına karar verildi ama riskleri vardı

Arka Sokaklar’ın Komiser Seval’i Burcu Kara apar topar ameliyat oldu!  Alınmasına karar verildi ama riskleri vardı

Kanal D'nin uzun soluklu dizisi 'Arka Sokaklar'ın 'Komiser Seval' karakterini canlandıran Burcu Kara, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hayranlarını endişelendirdi.

Güzel oyuncunun apar topar ameliyat geçirdiği ortaya çıktı. 2016 yılında yönetmen Fırat Parlak ile evlenen ve Ali Çınar ve Can adında iki oğlu olan Kara, uzun bir süredir setlerden uzak kalmıştı. 'Arka Sokaklar' dizisiyle yeniden ekranlara dönen ünlü oyuncu, sosyal medya platformundan yaptığı duyuru ile ameliyat olduğunu paylaştı.

tgy.jpg

Burcu Kara, sağlık durumu hakkında bilgi verirken, "Uzun zamandır içimde yaşayan bir arkadaştan kurtuldum" dedi.

uii.jpg

Oyuncunun sağlık durumu hakkındaki açıklaması ise şu şekilde:

"Tabii ki hastane önlüğüyle çekilen fotoğrafı paylaşınca, sonuçları kabul etmek gerekiyor. Hayat sadece güzel anlardan ibaret değil, değil mi? Farklı biri değilim, zaten filtresiz hallerime alışıksınız. Uzun bir süredir içimde olan bir arkadaştan kurtuldum dün. Son zamanlarda büyüyüp endişe verici bir boyuta ulaşmıştı. Sonunda müdahale etmeye karar verdik, bu kararın riskleri vardı. Detaylı araştırmalar yaptık, uzmanlarla görüştük.

uuu.jpg

Sonunda cesaretimizi toplayıp Ankara'ya gittik ve Hakan hocayı bulduk. Tavır hayatta her şeydir benim için. Bir insanı değiştirecek bir söz yüzünden, doğumuma iki gün kala doktorumu bile değiştirmiş biriyim. Şimdi geriye dönüp bakınca, bu kararı verdiğim için çok mutluyum. Tüm riskleri birlikte atlattık. Hakan hocaya, ekibine ve hastane çalışanlarına minnettarım. Herkesin beni arayıp sorması ve mesaj göndermesi için teşekkür ederim. Hepimize sağlık dolu bir ömür dilerim."

yyu7.jpg

Geçmiş olsun mesajları ise Burcu Kara'nın ameliyat olduğunu öğrenen hayranlarından yağdı. Pınar Altuğ, Filiz Akın, Zeynep Sever Demirel, Merve Dizdar, Seda Bakan gibi isimler Kara'ya destek mesajları iletti.

BURCU KARA HANGİ DİZİLERDE ROL ALDI

2004 – Haziran Gecesi

2007/2008 – Elveda Derken

2008/2009 – İpsiz Recep

2010 – Maskeli Balo

2010 – Kirli Beyaz

2011 – Yıllar Sonra

2013 – Tozlu Yollar

2013/2014 – Tatar Ramazan

2015 – Milat

2016 – Kördüğüm

2018 – Keşke Hiç Büyümeseydik

2020 – Kırmızı Oda

2022 – Hakim

2023 – Arka Sokaklar

İlgili Haberler