Survivor'da adaya kim veda etti! Sürpriz eleme

Survivor'da adaya kim veda etti!  Sürpriz eleme

Survivor All Star'ın heyecan dolu finaline doğru adım adım ilerlerken, son bölümde yarışmacılar arasında nefes kesen bir mücadele yaşandı. Eleme potasına giren yarışmacılar parkurda kıyasıya bir mücadele sergiledi. Mücadelenin ardından adaya veda eden isim belli oldu.

Merve Aydın, Avatar Atakan, Seda Ocak ve Nefise Karatay gibi güçlü yarışmacılar arasında kıyasıya bir mücadele yaşandı. Survivor All Star'ın 6 Haziran'daki bölümünde, kadın ve erkek yarışmacılar arasında gerçekleşen karma düello büyük bir heyecan yarattı.

640xauto.webp

ATAKAN POTADAN ÇIKMAYI BAŞARDI

Merve, Atakan, Nefise ve Seda, eleme potasına girmişti. İlk olarak Nefise ve Atakan arasındaki mücadele gerçekleşti ve Atakan, 5-4'lük skorla eleme potasından çıkmayı başardı.

İkinci düello ise Seda ve Merve arasında yaşandı. Seda, Merve'yi 5-4'lük skorla geçerek eleme potasından çıkan ikinci isim oldu. Bu sonuçla eleme düellosunun finaline Merve ve Nefise kaldı.

18853568-728xauto.webp

ADAYA VEDA EDEN İSİM BELLİ OLDU

Final etabında Nefise ve Merve arasında gerçekleşen mücadele büyük bir heyecana sahne oldu. Nefise, atışlarda 5-1'lik skorla galip gelerek Survivor All Star'a veda eden ismin Merve Aydın olduğunu belirledi.

.jpg

Merve, duygusal bir veda konuşması yaparak, bu sezonun kendisi için inanılmaz derecede mutlu geçtiğini ve bu ailede yer almanın onurunu yaşadığını ifade etti. Final hayali kurduğunu kaderin kendisini bu noktaya getirdiğini kabul ettiğini dile getiren Merve, diğer yarışmacılara başarılar diledi ve onlardan özür dilediği noktalarda affedilmeyi umduğunu belirtti.

jmj.jpg

Son olarak, tüm yarışmacıları sevgiyle selamladı ve Survivor All Star'da hak edenin galip geleceğine olan inancını vurguladı.

İlgili Haberler