Farah Zeynep Abdullah ile Kanal D arasında 'mal' polemiği! Erbil’in yeni programına yorumu olay oldu

Farah Zeynep Abdullah ile Kanal D arasında 'mal' polemiği! Erbil’in yeni programına yorumu olay oldu

Ünlü TV sunucusu Mehmet Ali Erbil'in ekranlara geri döneceği haberiyle yankı uyandıran Kanal D’ye, Farah Zeynep Abdullah'ın yanıtı olay oldu.

Kanal D'nin resmi hesabından yapılan duyuruya, ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah'tan ilginç bir yanıt geldi.

Mehmet Ali Erbil'in uzun bir aradan sonra Kanal D'de yeni bir programa başlayacağının açıklanmasıyla birlikte, Kanal D'nin sosyal medya hesabından yapılan program tanıtımına Farah Zeynep Abdullah'tan olay yaratacak bir cevap geldi.

18853259-728xauto.webp

KANAL D, "ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ" SAHNESİNİ PAYLAŞTI

Kanal D'nin resmi hesabı, Abdullah'ın cevabına, yıllar önce başrolünde oynadığı "Öyle Bir Geçer Zaman Ki" dizisinden bir sahneyi paylaşarak karşılık verdi. Bu, ünlü oyuncuyla televizyon kanalının sosyal medya hesapları arasındaki etkileşimin sosyal medyada büyük ilgi görmesine sebep oldu.

İşte Farah Zeynep Abdullah'ın çok konuşulan o paylaşımı:

yyuy.jpg

FARAH ZEYNEP ABDULLAH KİMDİR

Farah Zeynep Abdullah, Türk dizi ve sinema dünyasının tanınmış isimlerinden biri. İstanbul'da 17 Ağustos 1989'da doğan Abdullah'ın babası Arap kökenli, annesi ise Boşnak kökenli. Küçük yaşlardan itibaren tiyatro ve müziğe olan ilgisi belirginleşmiş. 2006 yılında ailesinin işleri sebebiyle İngiltere'ye taşınmış ve İstanbul Saint Michel Fransız Lisesi'nde başladığı lise eğitimini burada tamamlamış. Üniversite eğitimine başlamadan önce, oyunculuk kariyeri için fırsatlar peşinde koşmak amacıyla üniversite kaydını dondurdu.

farah-zeynep-abdullah-kimdir-farah-zeynep-17276928-5167-m.jpg

Oyunculuk serüveni, henüz üniversiteye başlamadan başladı. Üç gün içinde İngiltere'ye dönecekken "Öyle Bir Geçer Zaman Ki" dizisi için deneme çekimlerine katıldı ve Aylin karakterine seçildi. Bu dizide dört çocuklu bir ailenin ikinci çocuğunu canlandırdı.

Dizi kariyerinin yanı sıra, sinema dünyasında da kendine sağlam bir yer edindi. Yılmaz Erdoğan'ın yönettiği "Kelebeğin Rüyası" filminde Kıvanç Tatlıtuğ ve Mert Fırat ile başrolleri paylaştı. Ayrıca, 2014 yılında Star TV'de yayınlanan "Kurt Seyit ve Şura" adlı dizide başrol oynadı. Çağan Irmak'ın yönettiği ve Hümeyra'nın da rol aldığı "Unutursam Fısılda" filminde Hatice (Ayperi) karakterinin gençliğini canlandırdı. Ayrıca, animasyon filmi "Barbie Prenses ve Rockstar"da Prenses Azra'nın seslendirmesini yaptı.

İlgili Haberler