Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı Ceren Karakoç aldatma itirafı! Halen utanıyorum

Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı Ceren Karakoç aldatma itirafı!  Halen utanıyorum

Kızılcık Şerbeti adlı dizide Nursema karakterine hayat veren Ceren Karakoç, özel hayatıyla ilgili bir itiraf yaparak dikkatleri üzerine çekti.

Reyting rekorları kıran bu dizideki rolüyle tanınan Karakoç, son zamanlarda da başarılı performansıyla adından söz ettiriyor.

hbnh.jpg

"İbrahim Selim ile Bu Gece" programına katılan Karakoç, geçmişte yaşadığı bir aldatma olayını anlattı. Sunucunun "Halen utanarak anlattığın bir ergenlik anın var mı?" sorusuna "Var" yanıtını veren ünlü oyuncu, şu açıklamalarda bulundu:

olp.jpg

"Şöyle bir sevgili anım var. Bir ilişkim vardı ve aramız pek iyi gitmiyordu. O dönemde başka biriyle ilişkim başladı. Ve bu ikisi aynı anda gerçekleşti. Bir akşam her ikisi de radyo programına katılarak bana şarkı armağan etmeye çalıştı. İşte o zamanlar, birinden diğerine... Evet, utanç verici bir durumdu. İkisi de aynı radyo programını dinliyordu. Çocuktan ayrıl ve diğeriyle ol demek, gerçekten utandırıcı bir hata."

0-2023-05-05-15-30-19-0-zodx-hysy.webp

CEREN KARAKOÇ KİMDİR

Ceren Karakoç, Ankara'da doğmuş olup, Çanakkale'de büyüdü. Oyunculuk eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sahne ve Görüntü Sanatları Bölümü'nde tamamladı.

0-2023-05-09-15-57-33-0-w8mz-qxwx.webp

Kariyerine "Beni Affet" dizisinde Kader karakterini canlandırarak başlamış, ardından çeşitli yapımlarda rol aldı. 2019 yılında İstanbul'a taşındı ve 2022'de yayınlanmaya başlayan "Kızılcık Şerbeti" dizisinde Nursema karakteriyle dikkatleri üzerine çekti. Karakoç, meslektaşı Osman Karakoç ile 2013 yılından bu yana evli.

İlgili Haberler