Asus'tan Türkiye'ye özel kampanya: 9 bin liraya sıfır bilgisayar!

Asus'tan Türkiye'ye özel kampanya: 9 bin liraya sıfır bilgisayar!

Asus, bilgisayar sektöründe önde gelen bir marka olarak Türkiye pazarında düzenli olarak indirimler sunmaya devam ediyor.

Asus, bilgisayar ve dizüstü bilgisayar denildiğinde akla gelen öncü markalardan biri olarak Türkiye pazarında önemli indirimler sunmaya devam ediyor. Şu anda, X515EA-EJ3902 model adı altında bir taşınabilir bilgisayarını sadece 9.000 TL'ye satıyorlar. Bu fiyat, kablosuz kulaklık fiyatına denk geliyor denilebilir.

Bu modelde 15.6 inçlik bir ekran bulunuyor ve SSD teknolojisiyle destekleniyor. Dahili depolama kapasitesi 256GB olarak sunulmuş, ancak isterseniz bu depolama alanını kolayca artırabilirsiniz.

asus-yine-dunyanin-en-begenilen-sirketleri-arasinda-4968.jpeg

Asus'un bu modeli, 11. Nesil Intel işlemciyle donatılmış durumda ve elbette stoklarla sınırlı olduğunu unutmamak önemli.

Eğer yeni bir dizüstü bilgisayara ihtiyacınız varsa, bu fırsatı kaçırmamanızı tavsiye ederiz. Ancak unutulmamalı ki, bu bilgisayar oyun performansı açısından sizi tatmin etmeyebilir, ancak günlük işlerinizde oldukça yeterli olacaktır. Özellikle ofis işlerinde bu modelin ihtiyaçlarınızı karşılayacağını söylemek mümkün.

h470.jpg