Bahçeli'den açığa alınan polislere ilişkin açıklama: Sabrımızı taşırmasınlar

Bahçeli'den açığa alınan polislere ilişkin açıklama: Sabrımızı taşırmasınlar

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında Ayhan Bora Kaplan soruşturması kapsamında açığa alınan ve evlerine arama yapılan 3 emniyet mensubu hakkında konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ekonomiye yönelik mesajlar da veren Bahçeli, çiftçilere verilen gübre ve mazot desteğinin bütçe imkanları dahilinde yükseltilmesi gerektiğini ifade etti. Konuşmasında iktidara seslenen Bahçeli, "ÖTV ve KDV kanununa neşter vurulmalıdır" dedi.

Kamuda tasarruf tedbirlerine de değinen Bahçeli, şunları söyledi: “Dün açıklanan kamuda tasarruf ve verimlilik paketiyle eşzamanlı olarak Türkiye ekonomisinde düzelme yaşandıkça, enflasyon canavarının boğazı sıkıldıkça ve döviz piyasalarında beklenen istikrar sağlandıkça bundan çiftçilerimiz de kazançlı çıkacak, onlar da refaha ulaşacaktır.”

Konuşmasının son bölümünde Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında açığa alınan emniyet görevlileri hakkında konuşan Bahçeli, dikkat çeken ifadeler kullandı.

"SABRIMIZI TAŞIRMASINLAR"

Bahçeli, “Her birinizin belki birkaç hadise dışında bu sabah Meclis'e emniyet içinde intikal ettiği düşüncesindeyim. Çok şükür yolunuzu kapatan olmadı. Hür ve bağımsız bir ülkede aksini düşünmenin söz konusu dahi edilmeyeceğini hepiniz takdir edersiniz. Kripto çetelerin yeniden Türkiye üzerine hesap yaptıkları görülmektedir. Akıbetleri için 15 Temmuz'a dikkatle bakmaları itirazımızdır. Ayranımızı kabartmasınlar. Sabrımızı taşırmasınlar” şeklinde konuştu.

"HEDEF MHP, AKP VE CUMHUR İTTİFAKI"

“Bugünlerde emniyet ve yargı içerisine yuvalanmış soysuz ve kripto çetelerin, yeniden Türkiye üzerinde hesap yaptığı görülmektedir” diye çıkışta bulunan Bahçeli, “Birkaç emniyet müdürünün açığa alınması ile geçiştirilemeyecek bir komplo devrededir. Hedef MHP, AK Parti, Cumhur İttifakı ve son tahlilde Türkiye'dir. Bakalım temiz eller operasyonu nasıl oluyormuş. Hepsini içeri tıkmak da hukuk devletinin varlık ve şeref konusudur. Gizli tanık ifadeleriyle şerefli isimleri karalama kumpasını ve millet iradesini gölgeleme arayışını himaye eden ve buna hizmetkarlık yapan kim varsa haindir; emniyet, yargı ve medya uzantılarının tepesine binilmelidir” ifadelerini kullandı.

9. yargı paketinde casusluk suçuyla ile ilgili de konuşan Bahçeli “Yeni düzenlemeden rahatsız olanlar çok iyi araştırılıp incelenmeli. Yurt içi ve yurt dışından hain FETÖ’cülerin onlara sözcülük yapan devşirilmiş sözde gazetecilerin bedel ödemesi yakındır ve kaçınılmazdır" şeklinde konuştu.

İlgili Haberler