Bahçelievler'de hareketli dakikalar. İş yerine silahlı saldırı düzenlendi

Bahçelievler'de hareketli dakikalar. İş yerine silahlı saldırı düzenlendi

Bahçelievler'de, motosikletli ve maskeli iki şüpheli, bir iş yerine silahlı saldırı düzenledi. Saldırı sırasında iş yerinin önünde oturan çalışan yaralandı.

Olay, dün saat 11.15'te Merkez Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, motosikletle gelen yüzleri maskeli iki şüpheli, Hattat Kamil Sokak'ta ilerledikten sonra şüphelilerden biri motosikletten inerek bir iş yerine doğru ateş etti. İş yerinin önünde oturan çalışan Gökhan B., saldırı sonucu vuruldu.

Şüpheliler motosikletle kaçarken, çevre sakinlerinin ihbarı üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralı Gökhan B., ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri ise olayla ilgili inceleme başlattı.

Çevre sakini Önder Demirci, "Sabah saat 11.15'te motosikletli iki maskeli genç sokağa giriş yaptı. Bir tanesi motosikletten inerek burada oturan kardeşimize bir el ateş etti. Kurşun, kaval kemiğinden girip çıktı ve ofisin camını deldi. Şüpheli kaçtıktan sonra ambulans ve olay yeri inceleme ekipleri geldi. Yaralı arkadaşın durumu iyiymiş, hastaneye kaldırıldı. Saldırganlar kar maskeliydi ve motosikletlerinde plaka yoktu. Yaralı arkadaş, saldırganları tanımadığını söyledi. Bu tür olaylar ülkemizde çok sık yaşanmaya başladı. Motorlu saldırganlar, suçu olan ya da olmayan herkese saldırıyor. Bunun için önlem alınması şart" dedi.