Barış Alper Yılmaz’ın bonservis bedeli belli oldu

Barış Alper Yılmaz’ın bonservis bedeli belli oldu

Dünya devlerinin radarındaki Galatasaray’ın yıldız oyuncusu Barış Alper Yılmaz’ın bonservis bedeli ortaya çıktı.

Galatasaray'ın 3 sezon önce Ankara Keçiörengücü'nden transfer ettiği Barış Alper Yılmaz, sarı-kırmızılı formayla gösterdiği üstün performans sayesinde dünya devlerinin radarına girdi.

Resim

AVRUPA ONU KONUŞUYOR

EURO 2024'te A Milli Takım'ın vazgeçilmez isimlerinden biri haline gelen milli yıldız, turnuva boyunca sergilediği performansla Avrupa'da en çok konuşulan oyunculardan biri oldu.

Resim

30 MİLYON EURO İDDİASI

Yaz transfer döneminde dev kulüplerden gelecek teklifleri bekleyen Galatasaray, Barış Alper'in bonservisini belirledi. Sabah’tan Mehmet Özcan’ın haberine göre Boey'yi 30 milyon Euro'ya satan Galatasaray, Barış Alper için de benzer bir rakamı hedefliyor. 24 yaşındaki futbolcu için 25 milyon Euro'nun altındaki teklifler değerlendirmeye alınmayacak ve pazarlıklarda 30 milyon Euro hedeflenecek.

Resim

346 GÜNDE 70 RESMİ MAÇA ÇIKTI

Sezonu 25 Temmuz 2023'te Zalgiris ile oynanan Şampiyonlar Ligi ön eleme maçıyla açan Barış Alper Yılmaz, 6 Temmuz 2024'te Hollanda ile oynanan EURO 2024 çeyrek finaliyle kapadı. 346 günde 70 resmi maça çıkan Barış, hem Galatasaray'ın şampiyonluğunda hem de Milli Takım'ın başarısında önemli bir rol oynadı.

Resim

VAN DİJK HAMLESİ RÜZGAR ESTİRDİ

Sarı-kırmızılı kulüp, sezon bitmeden Barış Alper Yılmaz'ın sözleşmesini uzatarak planlarını başarıyla yürütüyor. "BAY" lakaplı yıldız futbolcu, turnuvada gösterdiği performansla değerini katladı. Özellikle Hollanda maçında Van Dijk'e karşı üstünlük kurmasıyla dikkatleri üzerine çeken Barış, Avrupa devlerinin ilgisini çekti.

Resim

Manchester United ve Aston Villa başta olmak üzere birçok kulüp, 2000 doğumlu oyuncuya talip. Ayrıca İtalya, İspanya ve Fransa'dan da teklifler bekleniyor. Bu sezon toplamda 70 resmi maça çıkan Barış Alper Yılmaz, 9 gol ve 12 asistle oynadı.

Resim