Batshuayi'den sonra bir isim daha ezeli rakibe! Bu sefer Beşiktaş devrede...

Batshuayi'den sonra bir isim daha ezeli rakibe! Bu sefer Beşiktaş devrede...

Yeni sezon çalışmalarını devam ettiren Fenerbahçe'de gelen isimler kadar gidenler de çok büyük ses getirirken, Sarı-Lacicvertliler'de Galatasaray'a giden Batshuayi'den sonra bir isim daha ezeli rakiplerden Beşiktaş'a transfer olabilir. İşte detaylar...

Sezon başında İskoç ekibi Rangers'tan Fenerbahçe'ye transfer olan Ryan Kent, sarı-lacivertlilerde teknik direktör İsmail Kartal'ın gözüne girmeyi başaramamıştı.

669ba7dd8fe51155.jpg

27 yaşındaki futbolcunun lisansı askıya dahi alınırken Fenerbahçe'nin takımda göndermeyi planladığı Ryan Kent için oldukça dikkat çeken bir transfer gelişmesi yaşandı.

2071192.jpg

TRANSFERDE BİR BOMBA DAHA

2027 yılına kadar Fenerbahçe ile sözleşmesi bulunan İngiliz futbolcu, Mourinho'nun gönderilecekler listesinde yer alırken oyuncunun menajeri yurt dışından birçok takımla temas halindeydi. Ancak transferde bomba bir gelişme yaşandı.

ryan-kent-fenerbahce-1696836530-118725.jpg

BEŞİKTAŞ DEVREYE GİRDİ

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörğü Giovanni van Bronckhorst, Fenerbahçe'de forma giyen eski öğrencisi Ryan Kent'in transfer edilmesini istemesi üzerine Siyah-Beyazlıların devreye girdiği ortaya çıktı.