Bir adam kendisine oyuncaklardan aile kurdu. Evlenmeyi oyun mu sandın?

Bir adam kendisine oyuncaklardan aile kurdu. Evlenmeyi oyun mu sandın?

Sosyal medyada yayınlanan bir video izleyenleri hayrete düşürdü. Yalnız yaşayan bir adam, kendisine oyuncaklardan oluşan bir aile ortamı yarattı.

Sosyal medya çılgınlığının arttığı son dönemlerde hesaplar adeta sosyal medya çöplüğüne dönmüş durumda. Birbirinden farklı paylaşımların yapıldığı bu mecralarda her geçen yok artık dedirten manzaralar da yaygın hale deliyor.

Sosyal medyada paylaşılan bu videoda adeta izleyenleri şoke etti. Yalnız yaşan bir adam kendine oyuncaklardan bir aile ortamı kurdu.

3.png

Görüntülerde eş, bir kız ve bir erkek çocuğunun yer aldığı görülürken farklı mekânlarda ve zamanlarda çekilmiş olan fotoğraflar yer alıyor.

Görüntülerin yayınlanmasının ardından sosyal medyada gündem olan bu adam yorum yağmuruna tutuldu. Bazı kullanıcılar bunun bir hastalık belirtisi olduğunu ifade ederken bazı kullanıcılar ise dalga malzemesi yaptı.

5.png

İŞTE O YORUMLAR

“Kişinin nasıl tehlikeli olduğunu düşünen bir ben miyim?”

“Allah kimseyi oyuncaktan aile kuracak kadar yanlızlaştırmasın gerisi hallolur”

“Adam evlenmeyi oyun sanmış”

“En azından bir aile kurmuş”

“Allah esirgesin korkunç olay”

“Büyük ihtimalle yurt dışında yaşıyor. Bipolar veya şizofren hastalığı vardır, bölgede yaşayanlarda tehlike altındadır.”

6.png

“Yadırgamadım ve yargılamadım”

“En güzel aile Allah mesut etsin sizi”

“5 TL ile aile kurma”

“Bakın adam asla normal değil hasta benim yüksek lisansım psikosemantik hastalıklar üzerineydi derhal yatırılması gerek”