Erdoğan iktidarda olduğunu unuttu. Bugün ekmekten suya her şeye zam yapıyorlar

Erdoğan iktidarda olduğunu unuttu.  Bugün ekmekten suya her şeye zam yapıyorlar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, muhalefete ateş püskürdü. Erdoğan “Verilen sözler unutuldu. Bugün ekmekten suya her şeye zam yapıyorlar” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kızılcahamam Eliz Otel'de partisinin Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na katıldı.

Gündeme ilişkin değerlendirmeler yapan Erdoğan, muhalefeti de hedef aldı.

Öncelikli olarak Kayseri’de kız çocuğuna yapılan istismar sonrası yaşanan taşkınlıklara ilişkin konuşan Erdoğan “Kayseri'de küçük bir grubun yol açtığı müessif olayların sebeplerinden biri, muhalefetin zehirli söylemleridir. Vandallık yapmak, sokakları ateşe vermek kabul edilemez. Toplumda yabancı düşmanlığını ve sığınmacı nefretini körükleyerek hiçbir yere varılamaz” dedi.

aa-20240701-35021807-35021803-cumhurbaskani-ve-ak-parti-genel-baskani-recep-tayyip-erdogan.jpg

“MUHALEFET HER ŞEYE ZAM YAPIYOR”

Muhalefetin vaat yağmurunda sona gelindiğini belirten Erdoğan, şöyle eleştirdi: Verilen sözler unutuldu. Bugün ekmekten suya her şeye zam yapıyorlar. Ucuzlatacağız, bedava yapacağız dediklerinin tamamında astronomik fiyat artışına gittiler. Kendi partilileri bile isyan etmeye başladı. Hizmet etmek yerine enerjilerini bahane bulmaya harcıyorlar. Şahsi reklam ajansı olarak kullandıkları medya mensuplarına roma turu ile diyet borcunu ödüyorlar. Makam odalarında vatandaşı darp etmek, Arapça tabelaya savaş açmak, baskı uygulamaktan başka bir iş yapmadılar.

aa-20240701-35022093-35022091-cumhurbaskani-ve-ak-parti-genel-baskani-recep-tayyip-erdogan.jpg

“Muhalefette köklü değişim yaşanmazsa 5 yıl benzer hadiselere şahitlik edeceğiz” diyen Erdoğan “28 Şubat'ı hatırlatan uygulamalar yeniden devreye alınmak isteniyor” diye konuştu.