Çaycı Hüseyin ölüp ölüp dirildi! Kedi de bile bu kadar can yok be abi

Çaycı Hüseyin ölüp ölüp dirildi! Kedi de bile bu kadar can yok be abi

Çaycı Hüseyin rolüyle tanınan Alparslan Özmol, ölüm haberleriyle yeniden gündeme geldi. Hakkında yayılan bu asılsız iddialara Alparslan Özmol'dan yanıt gecikmedi.

Geçtiğimiz günlerde, Alparslan Özmol'un öldüğüne dair bir kez daha yalan haberler yapıldı. Tıklanma uğruna yayılan bu asılsız haberler, birçok sitede yer aldı ve bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından Twitter'da da paylaşıldı. Twitter gündeminde adını gören Alparslan Özmol, bu durum karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

640x360.jpg

Bir döneme damgasını vuran Çocuklar Duymasın dizisinde Çaycı Hüseyin olarak rol alan Alparslan Özmol hakkında çıkan yalan haberlere şu yanıtı verdi:

“Arkadaşlarr ben yaşıyorum öldüğüm zaman size haber vericem. Adamı hasta etmeyin ne cenazeme ne cenazene.”

1611922708589-cayci-huseyin.jpg

Televizyon dünyasının sevilen aile dizisi "Çocuklar Duymasın"da Çaycı Hüseyin karakteriyle kalplerimizde yer edinen Alparslan Özmol kimdir? İşte tüm merak edilenler...

mjmmfyiijhemnayk-636353618983059784.jpg

En önemli ve uzun soluklu çalışmalarından biri, "Çocuklar Duymasın" dizisinde canlandırdığı Çaycı Hüseyin karakteri. Özellikle "Çaylarrrrrrr" repliğiyle izleyicilerin hafızalarına kazınmış ve sevilen bir karakter haline geldi. Bu dizi, Alpaslan Özmol'un geniş kitlelerce tanınmasını sağlamış ve kariyerine büyük bir ivme kazandırdı.

odatv-image-65-8205181f65e843.jpg

İlgili Haberler