CHP'de değişim rüzgarı! 4. kat tamamen boşaltıldı

CHP'de değişim rüzgarı! 4. kat tamamen boşaltıldı

CHP'de değişim rüzgarları hız kesmeden devam ediyor. Genel Başkan Özgür Özel'in, kurultay öncesi il başkanlarına verdiği “Partide ofisleriniz olacak” vaadi doğrultusunda, CHP Genel Merkezi'nde önemli bir düzenleme yapıldı.

Kemal Kılıçdaroğlu döneminde danışmanlara ait olan dördüncü kat, artık il ve ilçe başkanlarının kullanımına sunuldu.

BirGün'den Mustafa Bildircin'in haberine göre, CHP Genel Merkezi'nde MYK Salonu'nun da bulunduğu dördüncü katta büyük bir değişim yaşandı. Danışmanların boşalttığı odalar, il ve ilçe başkanları için yeniden düzenlendi ve kullanıma hazır hale getirildi. Bu odaların bulunduğu koridora "CHP İl ve İlçe Başkanları Çalışma Ofisi" tabelası asıldı.

Özgür Özel'in, il başkanlarına verdiği “İl başkanı, ilçe başkanı Ankara’ya gelince ofisleri olacak. Genel başkan yardımcısını beklerken, yorulup da duvarın dışına çökmek yok. Odanızda bilgisayarınız, çayınız, kahveniz, telefonunuz olacak” sözünü yerine getirmek için yapılan bu değişiklik, partideki yenilenme sürecinin önemli bir parçası olarak görülüyor.

Dördüncü katta, il ve ilçe başkanları için özel bir oda ayrıldı. Bu odalarda başkanlar için bir dinlenme bölümü de bulunuyor. Ayrıca, başkanlara yardımcı olacak bir sekreter de tayin edildi. Bu değişikliklerin, CHP'nin il ve ilçe teşkilatlarıyla olan iletişimini güçlendirmesi ve parti içi işleyişi daha verimli hale getirmesi bekleniyor.