CHP'de düğün molası. Hazırlıklar başladı

CHP'de düğün molası. Hazırlıklar başladı

Beşiktaş Belediye Başkanı seçilen Rıza Akpolat, düğün hazırlıklarına başladı. Akpolat, CHP’li o isimle nikah masasına oturacak.

Siyaset dünyasından düğün haberleri art arda gelmeye devam ederken, bir düğün haberi de Cumhuriyet Halk Partisi’nden geldi.

KILIÇDAROĞLU VE İMAMOĞLU'NDAN BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKANI BAŞKAN RIZA AKPOLAT'A TEŞEKKÜR.. - Günün Sonu

2019 ve 2024 yerel seçimlerinde CHP'den Beşiktaş Belediye Başkanı seçilen Rıza Akpolat, bu hafta CHP Eski İstanbul İl Kadın Kolu Başkanı Yeşim Yankılıç ile dünya evine girecek.

CHP’li çiftin nikahı 21 Temmuz'da kıyılacak. Oda TV’de yer alan bilgiye göre CHP Eski İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Yeşim Yankılıç, Akpolat ile evlilik kararının ardından CHP ile olan tüm organik bağını kesti.

Tüzük gereği KA.DER’deki görevi nedeniyle hiçbir siyasi parti üyeliği bulunmaması gereken Yankılıç, CHP’den istifa etti.

Görevini devreden Yankılıç, geçtiğimiz günlerde yapılan kongre neticesinde Kadın Adayları Destekleme Derneği (KA.DER) genel başkanı seçildi.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, '65+ Yaşam Ofisi'ni anlattı - Politikyol

Beşiktaş Belediyesi tarafından ilçedeki sitelere gönderilen davet mesajında şu ifadelere yer verildi:

Çok değerli Site Başkanlarımız ve Site Müdürlerimiz, Beşiktaş Belediye Başkanımız Sayın Rıza Akpolat’ın 21 Temmuz 2024 Pazar günü gerçekleşecek nikah törenine Başkanımız sizleri davet etmekten büyük mutluluk duyar. Kendisinin bu mutlu gününde sizleri de aramızda görmekten büyük memnuniyet duyacağız. Katılım durumunuzu paylaşmanızı rica ederiz. Ayrıca Özel Kalem Müdürlüğümüz de katılım durumunuzun teyidini almak için sizleri arayacaklardır. Sevgi ve Saygılarımızla...

Yeşim Yankılıç | CHP İstanbul İl Kadın Kolları olarak, İl yönetimimiz ve İlçe Kadın Kolları Başkanlarımız ile birlikte İBB Başkanımız Sayın @ekremimamoglu… | Instagram

CHP'de yasak skandalı! Ortaya çıkınca eşlerinden boşandılar | Rıza Akpolat ile Yeşim Ağırman'ın paylaşımları...