CHP'li belediye başkanı gözaltına alındı

CHP'li belediye başkanı gözaltına alındı

Kula Belediye Başkanı Hikmet Dönmez gözaltına alınırken, koruması ile şoförü cezaevine gönderildi.

Kula Belediye Başkanı Hikmet Dönmez, belediyeden ihale alan özel bir firmanın yetkilileri M.U. ve H.D.'yi belediyeye çağırdıktan sonra yaşanan olaylar nedeniyle gözaltına alındı.

BELEDİYENİN İSMİNİ KULLANIP ESNAFTAN PARA TOPLADILAR

İddialara göre, Başkan Dönmez Kula Belediyesi’nin adını kullanarak esnaftan para topladığı öne sürülen firma yetkilileri M.U. ve H.D.’nin sözleşmelerini feshetmek istedi. Başkan ve firma yetkilileri arasında tartışma çıktı.

baskan-donmez-gorevine-basladi.jpg

KORUMA VE ŞOFÖR, YETKİLİLERİ DARP ETTİ

Başkan Dönmez'in şoförü M.O.A. ve koruması R.G., çıkan tartışmanın ardından M.U. ve H.D.'yi darp ederek belediyeden dışarı çıkardı.

Darp edilen firma yetkilileri, Başkan Dönmez'in makam odasında darp edildiklerini iddia ederek polise başvurdu. Şikayet üzerine Başkan Dönmez, şoförü M.O.A. ve koruması R.G. gözaltına alındı. Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki ifadelerinin ardından mahkemeye sevk edilen M.O.A. ve R.G. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

CHP'li Kula Belediye Başkanı Dönmez'den skandal! Drap iddiasına gözaltı

BAŞKAN DÖNMEZ'DEN SAVUNMA

Başkan Dönmez, olayla ilgili olarak Kula Devlet Hastanesi'nden darp raporu alarak kendisinin de darp edildiğini belirtti ve ardından şikayette bulundu.

aw236810-03.jpg

Başkan Dönmez, firma yetkilileri M.U. ve H.D. ile odasında baş başa görüştüğünü ve bu görüşme sırasında saldırıya uğradığını, koruması R.G. ve şoförü M.O.A.'nın müdahale ettiğini savundu. Başkan Dönmez'in Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki gözaltı süresi devam ediyor.

aw236810-02.jpg