Çiftçilere müjdeli haber verildi. O ödemeler yatırıldı

Çiftçilere müjdeli haber verildi. O ödemeler yatırıldı

Çiftçileri güzel haber duyuruldu. O ödemeler hesaplara yattı, mutlaka kontrol edin. İşte detaylar...

Devlet, ihtiyaç sahibi vatandaşlardan üreticilere kadar geniş bir yelpazede finansal yardımlar sunuyor. Belirli şartlar altında yapılan başvuruların değerlendirilmesi sonucunda, destek kriterlerini karşılayan bireyler ve kuruluşlar, ilgili destek ödemelerinden faydalanabiliyor.

Vatandaşlar, her ay belirli günlerde yapılan destek ödemelerini dikkatle takip ediyor. Bu kapsamda, son olarak Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan yeni bir destek ödemesi haberi duyuruldu.

ÖDEMELER HESABA GEÇTİ

Tarım ve Orman Bakanlığı, sosyal medya hesabından çiftçilere yönelik destek ödemelerinin hesaplara yatırıldığını duyurdu. Bakanlık, toplamda 119 milyon 106 bin TL tutarındaki tarımsal destekleme ödemesinin bugün hesaplara aktarılacağını bildirdi.

Tarım ve Orman Bakanlığı, çiftçilere yönelik destek ödemelerinin detaylarını açıkladı. Toplamda 119 milyon 106 bin TL tutarındaki ödemeler şu şekilde dağıtılacak: Hububat-Baklagil ve dane mısır fark ödemesi için 64 milyon 910 bin 785 TL, Kırsal kalkınma yatırım desteği için 35 milyon 791 bin 503 TL, Düve alım desteği için 17 milyon 120 bin TL, Yağlı tohumlu bitkiler desteği için 1 milyon 106 bin 112 TL ve Toprak analizi desteği için 177 bin 600 TL.

nn.jpg