Çocukların tartışması ailelerin katılmasıyla faciaya dönüştü! Otomobille ezip vahşice öldürdüler

Çocukların tartışması ailelerin katılmasıyla faciaya dönüştü! Otomobille ezip vahşice öldürdüler

Manisa’da çocuklar arasında başlayan tartışma, iki aile arasında silahlı kavgaya dönüştü. Otomobille çarpıldıktan sonra defalarca kez bıçaklanan İsmail Korkmaz kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, Manisa'nın Şehzadeler ilçesi Akpınar Mahallesi'nde, dün akşam saatlerinde mahalledeki okul bahçesine kurulan portatif yüzme havuzunda çocuklar arasında çıkan tartışmanın aile bireylerinin de karışmasıyla husumete dönüşmesiyle başladı.

4xeoxj5z8uyuki-v590ieq.webp

OTOMOBİLLE ÇARPTIĞI YETMEZMİŞ GİBİ BİRDE DEFALARCA KEZ BIÇAKLADI

Bugün Sevimli ve Sönmez aileleri arasında tekrar gerginlik yaşandı. Sevimli ailesinden kalabalık bir grup, Sönmez ailesinin yaşadığı apartmana giderek hakaretler yağdırıp, dairelerine taş fırlattı. Bu durum üzerine Sönmez ailesi üyeleri de aşağıya indi ve apartmanın bahçesinde bıçaklı kavga çıktı. İddiaya göre, kavga sırasında otomobille çarpılarak yere düşen İsmail Sönmez, ardından aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralandı.

gtw0aavxyaayulp.jpg

Apartman sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polisin gelmesiyle birlikte Sevimli ailesi bireyleri olay yerinden kaçtı.

İSMAİL SÖNMEZ HASTANEDE YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ

Otomobille ezildikten sonra vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanan İsmail Sönmez, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Manisa Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı, ancak doktorların tüm çabalarına rağmen hayatını kaybetti.

uhu.jpg

BİNADA KURŞUN İZLERİNE RASTLANILDI

Olay yerinde yapılan incelemelerde, Sönmez ailesinin yaşadığı apartmandaki dairelerin camlarının kırıldığı ve binada kurşun izleri bulunduğu tespit edildi. Polis ekipleri, kavgaya karıştığı şüphesiyle Sevimli ailesinin birçok üyesini gözaltına aldı. Ayrıca, yeni bir olay yaşanmaması için mahallede geniş çaplı güvenlik önlemleri alındı.