Çuvalda battaniyeye sarılı çürümüş ceset bulunmuştu! Cinayetin sır perdesi aralandı

Çuvalda battaniyeye sarılı çürümüş ceset bulunmuştu! Cinayetin sır perdesi aralandı

Adana'da, deniz kenarında çuval içinde battaniyeye sarılmış çürümüş bir ceset bulunmuştu. Cinayeti birlikte değnekçilik yaptığı arkadaşının işlediği ortaya çıktı.

Adana'da, deniz kenarında çuval içinde battaniyeye sarılmış çürümüş bir ceset bulunmuştu. Yapılan incelemeler sonucu, cesedin 61 yaşındaki otogar görevlisi Murat Arlı'ya ait olduğu belirlendi. Arlı'nın, birlikte değnekçilik yaptığı 65 yaşındaki arkadaşı Atilla Cücü tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

Atilla Cücü'nün, bir anlık öfkeyle Murat Arlı'yı döverek öldürdüğünü kabul ettiği ve tutuklandı. Emniyetteki ifadesinde Cücü'nün, "Otogarda birlikte kalıyorduk, içki içmiştik ve kavga ettik. Öfkelenip arkadaşımı döverek öldürdüm. Daha sonra cesedi battaniyeye sarıp çuvala koyarak motosikletimle drenaj kanalına attım. Çok pişmanım" dediği öğrenildi.

rr-001.jpg

AİLESİ KAYIP BAŞVURUSUNDA BULUNMUŞ

Murat Arlı'nın ailesi kayıp başvurusunda bulunmuştu ve yapılan arama çalışmaları sırasında 10 Mart'ta Karataş ilçesinde ceset bulundu.

640xauto-003.webp

SIR PERDESİNİN ARALANMASI İÇİN ÖZEL EKİP KURULDU

Olayın aydınlatılması için oluşturulan özel ekip, Arlı'nın kapalı cep telefonunun IMEI numarasını takip etti ve telefonun Kars'tan sinyal verdiğini tespit etti. Araştırmada, telefonun Arlı'nın otogarda birlikte çalıştığı arkadaşı Atilla Cücü'nün oğlu tarafından kullanıldığı belirlendi. Cücü'nün oğlu, cep telefonunu babasına kargo ile gönderdiğini iddia etti.

CİNAYET İTİRAFI KAN DONDURDU

Adana ve Kars'ta düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda, aralarında Cücü'nün de bulunduğu 5 şüpheli gözaltına alındı. Cücü, suçunu kabul ederek tutuklandı. Diğer dört kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.