Dava öncesi Ayşe Ateş'ten Meral Akşener'e ziyaret

Dava öncesi Ayşe Ateş'ten Meral Akşener'e ziyaret

Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in suikast sonucu öldürülmesine ilişkin olarak, 1 Temmuz'da görülecek duruşma öncesi Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, bayram vesilesiyle İYİ Parti eski Genel Başkanı Meral Akşener'i ziyaret etti.

Silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, İYİ Parti'nin eski Genel Başkanı Meral Akşener'i bayramda ziyaret etti.

Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in suikast sonucu öldürülmesinin ardından eşi Ayşe Ateş'in siyasi isimlerle görüşmeleri devam ediyor.

Ankara 32. Ağır Ceza Mahkemesi, eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş’in öldürülmesine ilişkin davanın ilk duruşma, 1 Temmuz'da görülecek.

kapak-29-jcha-cover-jpg.webp

Ayşe Ateş'in, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Lideri Özgür Özel ile yaptığı görüşmeler ülke gündemini hareketlendirmişti. Ateş, Kuran Bayramı vesilesiyle İYİ Parti eski Genel Başkanı Meral Akşener ile bir araya geldi.

9-001.jpg

Ateş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Kurban Bayramı’nın dördüncü gününde kızlarım Bengisu ve Banuçiçek’le birlikte İYİ Parti Kurucu Genel Başkanı Sayın Meral Akşener ve kıymetli eşi Tuncer Beyefendi’nin hanelerine konuk olduk. Değerli Büyüklerim bizi büyük bir misafirperverlikle ağırladı. Sayın Akşener her zaman olduğu gibi bana bir abla sevgisi, kızlarıma bir anne şefkatiyle yaklaştı. İlk günden itibaren siyaset üstü gördüğü ve öyle de yaklaştığı bu alçak suikast çözülene dek her koşulda, bütün varlığıyla yanımızda olacağını yineledi. Sizlerin huzurunda kendisine sonsuz sevgi ve saygılarımı bir kez daha iletiyorum" ifadelerini kullandı.

ekran-alintisi.jpg