Demet Özdemir'den Müge Anlı'ya sürpriz ziyaret! Hareketiyle gönülleri fethetti

Demet Özdemir'den Müge Anlı'ya sürpriz ziyaret! Hareketiyle gönülleri fethetti

Ünlü oyuncu Demet Özdemir, Müge Anlı’nın programına konuk oldu. Özdemir programa katılarak Anlı'nın iyilik kampanyasına bağışta bulundu.

Erkenci Kuş' ve 'Doğduğun Ev Kaderindir' ve 'Adım Farah' adlı dizilerdeki rolleriyle tanınan ünlü oyuncu Demet Özdemir Müge Anlı'nın programına konuk oldu.

Demet Özdemir, sevilen televizyon programı sunucusu Müge Anlı'nın yayınına katıldı ve kendisinin programını yakından takip ettiğini belirtti. Bu beklenmedik ziyaret, hem Özdemir'in hayranlarını hem de programın izleyicilerini şaşırttı.

s-142863a9dbac98b7ae1cd076a57e1d7cc477fc86.webp

TEKERLEKLİ SANDALYE BAĞIŞINDA BULUNDU

Programın izleyicileri, Demet Özdemir'i ekranda görünce büyük bir sürpriz yaşadılar. Özdemir, Müge Anlı'nın öncülüğünde başlatılan iyilik hareketine katkı sağlamak adına harekete geçti ve yardımseverliğiyle tanınan Anlı'ya akülü sandalye bağışında bulundu.

Ünlü oyuncu, dört tekerlekli sandalyeleri kendi eliyle getirerek bağışladı.

s-92d83d8e1299d477bef965a731d0d71f77ab5ea8.webp

Anlı, Demet Özdemir'in bu iyilik hareketine katkı sağlamasından dolayı duyduğu sevginin daha da arttığını ifade etti.

Özdemir ise, "Ben de sizleri çok seviyorum" diyerek karşılık verdi. Kendisinin böyle anlamlı bir iyilik hareketinin içinde olmasının kendisini mutlu ettiğini dile getiren Özdemir, bağışların artmasını umut etti.

Oyuncu Demet Özdemir, Müge Anlı'nın programına katılarak yaptığı bağışla takdir topladı. "Her zaman yanınızdayım" diyen Özdemir, Anlı'ya destek olma sözü verdi.

Müge Anlı ise, Demet Özdemir'in programını sıkı bir şekilde takip ettiğini ve tüm konulara hakim olduğunu belirtti. Özdemir ise, "Her şeye hakimim, test edebilirsiniz beni" diyerek konuştu.

İlgili Haberler