Dilan Polat cezaevinde intihara kalkıştı! Vücudunda kesikler var

Dilan Polat cezaevinde intihara kalkıştı! Vücudunda kesikler var
Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla tutuklu bulunan sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın cezaevinde intihara kalkıştığı ortaya çıktı.

Banu Parlak’ın güzellik merkezinin kurşunlanmasına ilişkin açılan dava kapsamında mahkemenin ara kararı belli oldu. Mahkeme Polat çiftinin tutukluluk hallerinin devamına karar verdi. Bu karar sonrası Dilan Polat “ölmek istiyorum” diye bağırdı. Polat’ın Silivri’deki Marmara Cezaevi’nde intihar girişiminde bulunduğu ortaya çıktı.

ytyh.jpg

İNTİHARA KALKIŞTI

Dilan Polat, ‘kara para aklamak’, ‘yasa dışı bahis çetesine üye olmak’ gibi suçlardan 7 aydır tutuklu. Sosyal medya fenomeni Banu Parlak’ın iş yerinin kurşunlanmasına ilişkin davadaki ara kararın verilmesi sonrası Polat’ın tutukluluk halinin devamına karar verilmişti. Bu kararı kaldıramayan Polat, intihara kalkıştığı ortaya çıktı.

standart-haber-gorseli-kopyasi-2024-05-03t074858693.webp

VÜCUDU KESİK İÇİNDE

Dilan Polat’ın koğuşta “Ölmek istiyorum” diye bağırması üzerine hastaneye kaldırıldığı, muayenede kollarında ve vücudunun çeşitli yerlerinde kesikler tespit edildiği belirtildi.

TEDAVİNİN ARDINDAN CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Polat, psikolojik tedavi uygulandıktan sonra yeniden cezaevine gönderildi. Polat’ın avukatı Hüseyin Kaya, “Büyük bir sinir krizi geçirip kendine zarar verdiği doğru. Ne ile yaptığını bilmiyorum” dedi.

37 KİLOYA DÜŞEN NİHAL CANDAN TAHLİYE EDİLMİŞTİ

"Sazan Sarmalı" adı verilen soruşturma kapsamında sosyal medya fenomenleri Nihal ve Bahar Candan kardeşler ile Hacı İsrafil Sağlam, "suç örgütüne üye olma" ve "kara para aklama" suçlamalarıyla gözaltına alınıp ardından cezaevine gönderilmişti.

640xauto.webp

Nihal Candan sağlık sorunları nedeniyle tahliye edilmişti. 37 kiloya düşen Candan’ın Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlarından tutuklanan Candan kardeşlerden sonra Dilan Polat hakkında da bir iddia gündeme gelmişti.

DİLAN POLAT'IN ARKADAŞI İTİRAF ETMİŞTİ

Dilan Polat’ın arkadaşı Canan Toprak, sosyal medya hesabından iddialarda bulunmuştu. Dilan Polat’ın kendisine zarar verdiğini söyleyen Toprak, “Kolları, yüzü, bacakları her yeri kesik kendini öldürmeye çalışıyor" iddiasında bulunmuştu.

YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar