Yağmur Taktaş’ın sır ölümünde flaş karar

Yağmur Taktaş’ın sır ölümünde flaş karar
İşte Benim Stilim yarışmasıyla tanınan Yağmur Taktaş’ın yurt dışında kaldığı evde cansız bedeni bulunmuştu. Taktaş'ın ailesinin talebi üzerine fenomenin Adana’daki mezarı açılarak yeniden otopsi yapılacak.

ABD'de hayatını kaybeden sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş'ın ailesinin talebi üzerine mezarı açılarak otopsi yapılacak. Adanalı sosyal medya fenomeni İşte Benim Stilim yarışmasıyla ün kazandı. 3 Nisan'da ABD'de fenalaşarak hastaneye kaldırılan Taktaş, hayatını kaybetti. Taktaş'ın cansız bedeni, 20 Nisan'da Adana'daki Kabasakal Mezarlığı'nda defnedildi.

abd-de-hayatini-kaybeden-sosyal-medya-fenomeni-17287755-5639-m.png

PAZARTESİ GÜNÜ MEZARI AÇILACAK

Ailesi, Taktaş'ın ölümünden sonra cinayet şüphesiyle Adana Adliyesi'ne suç duyurusunda bulundu ve yeniden otopsi istedi. Avukatları Fethi Öksüz, mezarın pazartesi günü açılacağını ve cinayet şüphesi üzerinde yoğunlaşacaklarını belirtti.

ABD’de Taktaş’ın ölüm nedenini belirlemek için yapılan otopsinin ardından cansız bedeni Türkiye'ye getirilerek Adana'da defnedildi.

abd-de-olen-adanali-fenomenin-mezari-acilacak-2-17287755-o.webp

AİLESİ SEVGİLİSİNDEN ŞİKAYETÇİ OLDU

Taktaş'ın ailesi, kızlarının ölümünden ressam sevgilisi A.C.F.'yi sorumlu tutarak şikayetçi oldu. Önceki darbe olayları ve dalağını kaybetme durumu da bu şikayetin temelini oluşturuyordu.

NE OLMUŞTU

Ünlü fenomenin cansız bedeni Amerika Birleşik Devletleri’ndeki (ABD) kaldığı evde cansız bedeni bulunmuştu. Ailesi kızlarının sevgilisinden şikayetçi olmuştu.

abd-de-hayatini-kaybeden-sosyal-medya-fenomeni-17287755-47-m.png

PROFİL FOTOĞRAFI DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Öte yandan Taktaş’ın Instagram hesabının eski sevgilisi tarafından ele geçirildiği iddia edilmişti. Taktaş'ın sosyal medya profil fotoğrafına korku filmi karakteri Chucky'nin görselinin konulması ise herkesin kanını dondurmuştu.

Bir döneme damga vuran İşte Benim Stilim yarışmasıyla tanınan Yağmur Taktaş’ın hayatının sevgilisi tarından sonlandırıldığı iddia edilmişti.

abd-de-olen-adanali-fenomenin-mezari-acilacak-17287755-o.webp

“BENİM ÖLÜM TÜRKİYE’YE GELİR”

Eski sevgilisiyle yaşadığı sorunlar nedeniyle endişeli olan Taktaş'ın, daha önce annesine "Benim ölüm Türkiye'ye gelir" dediği ileri sürülmüştü.

yagmur1115357367jpg-7byfuxquq02wfyzwnyqvgq.jpg

YURT DIŞINDA OTOPSİ YAPILDI

Kesin ölüm nedeninin belirlenebilmesi için yapılan otopsinin ardından Taktaş'ın cansız bedeni, Adana'daki Kabasakal Mezarlığı'na getirilip defnedildi.

o99i.jpg

AİLE SEVGİLİDEN ŞİKAYETÇİ OLMUŞTU

Taktaş'ın ailesi, daha önce şiddet görmüş ve dalağını kaybetmiş olan kızlarının cinayete kurban gittiğini iddia ederek avukatları aracılığıyla Türk asıllı ABD vatandaşı sevgilisi A.C.F.'den şikayetçi olmuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar