Dilan Polat resti çekti! Asla diyerek açıkladı

Dilan Polat resti çekti! Asla diyerek açıkladı

Kara para aklama suçlamasıyla yargılanan kendinden sonra eşi Engin Polat hakkında da tahliye kararı verilen Dilan Polat, cezaevi önünde ilk kez konuştu.

Dilan Polat resti çekti

Geçen hafta cezaevinden tahliye edilen Dilan Polat, dün yeniden hakim karşısına çıktı. Eşi ile birlikte mahkemede ifade veren Polat, kara para akladığı suçlamasını reddetti.

Maddi geliri olmadığını beyan eden Polat, bugün kardeşi Sıla Doğu ile birlikte ikinci kez mahkeme salonuna geldi. Polat davasında mahkeme ara kararını açıkladı.

Dava dosyasında tutuklu sanıklar Engin Polat, Sezgin Polat, Alper Küşat Polat ve Ahmet Gün için tahliye kararı verildi.

dsdsd.png

“ALNIMIZIN AKIYLA ÇIKTIK”

Tahliye edildikten sonra ilk kez Emrullah Erdinç'e konuşan Dilan Polat “Alnımızın akıyla çıktık. Koskoca MASAK’ın raporunda kara para yok, örgüt yok, bahis yok. Bundan sonra sosyal medyayı kullanırken çok dikkatli olacağım” ifadelerini kullandı.

“ANNE NE KADAR ÇOK GEÇ KALDIN"

Öte yandan Polat, kendi tahliyesinin ardından çocuklarıyla buluştuğu anlara ait bir video paylaştı. Videoda kızı Nilda'nın "Anne bak kavuştuk" dediği Dilan Polat'ın ise çocuklarına sarılarak "Allahım şükürler olsun. Evlatlarım. Milan, Nilda bitti" dediği duyuldu.

Polat'ın "Milan geldim, birlikte uyuyacağız Nilda" dediği videoda oğlu Milan Efe'nin "Anne ne kadar çok geç kaldın" diye sorduğu ortaya çıktı.

Resim

1 SAATTE 150 BİN TAKİPÇİ

Bugün sosyal medya hesabından art arda çok sayıda video paylaşan Dilan Polat 1 saatte 150 bin takipçi kazandı. Polat ilk tahliye olduğunda ise 24 saatte 650 bin takipçi kazanmıştı.