Motosikletli Rus fenomenin ölüm nedeni ortaya çıktı. Dünyayı gezdi Türkiye'de öldü

Motosikletli Rus fenomenin ölüm nedeni ortaya çıktı. Dünyayı gezdi Türkiye'de öldü

Muğla'nın Milas ilçesinde, Rusya uyruklu sosyal medya fenomeni Tatiana Ozolina'nın (38) hayatını kaybettiği kaza, hatalı sollama sonucu meydana geldiği ortaya çıktı.

Tatiana Ozolina, bir TIR'ı geçmeye çalışırken, önde seyreden Onur Obuk'un (29) motosikletine arkadan çarptı. Olayın ardından, Onur Obuk yaralandı ve tedavi altına alındı.

85185-1.jpg

HATALI SOLLAMA SONUNU GETİRDİ

Kaza, 21 Temmuz saat 17.30 civarında Söke-Milas karayolunda gerçekleşti. Dünya turu kapsamında temmuzun ikinci haftasında Türkiye'ye gelen Tatiana Ozolina, Onur Obuk ve Sergei Khadrikov ile birlikte seyahat ediyordu. Milas yönüne doğru ilerlerken, Sergei Khadrikov'un geride kalması üzerine Onur Obuk ve Tatiana Ozolina hızlarını düşürüp onu beklemeye başladılar.

85185-2.jpg

ÇARPMANIN ETKİSİYLE YOLA SAVRULDU

Bu sırada bir TIR, onların arasına girdi. TIR'ı hatalı sollamak isteyen Tatiana Ozolina'nın kullandığı motosiklet, önde seyreden Onur Obuk'un motosikletine çarptı. Çarpmanın etkisiyle her iki sürücü de yola savruldu.

85185-4.jpg

Olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin kontrolleri sonucunda Tatiana Ozolina'nın hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralanan Onur Obuk ise Milas Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ozolina'nın cansız bedeni otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Olayın ardından Onur Obuk, polis tarafından gözaltına alındı. Polisteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Obuk, mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Kazayla ilgili ifade veren Sergei Khadrikov, Tatiana Ozolina'nın bir TIR'ı hatalı şekilde sollarken Onur Obuk'un motosikletine çarptığını söyledi.

85185-5.jpg

Tatiana Ozolina'nın cenazesi, yakınları tarafından henüz alınmadı ve Rusya'ya götürülmesi için arkadaşları sosyal medya üzerinden para toplamaya başladı.

85185-7.jpg

85185-8.jpg