Eğirdir Gölü’nde korkutan manzara! Yüzenlerin kanı dondu

Eğirdir Gölü’nde korkutan manzara! Yüzenlerin kanı dondu

Isparta'daki Eğirdir Gölü kıyısında karşılaşılan korkutan manzaranın ardından polis harekete geçti.

Isparta'nın Eğirdir Gölü Yazla Plajı'nda dün akşam saatlerinde yüzen bir vatandaş, suyun içinde birden fazla el bombası olduğunu fark etti.

Vatandaşlar ihbar etti Eğirdir Gölü'nde 9 el bombası bulundu! El bombaları böyle imha edildi - Internet Haber

POLİS 24 SAAT NÖBET TUTTU

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, göl içinde tespit ettikleri el bombaları nedeniyle plaja giriş çıkışları kapattı ve 24 saat nöbet tutmaya başladı.

Eğirdir Gölü'nde el bombaları bulundu

GEÇEN YIL DA BULUNMUŞTU

Bombaların imhası için Özel Kuvvetler Komutanlığı'ndan bomba imha uzmanlarının beklenildiği bildirildi. Geçen yıl da aynı plajda benzer şekilde el bombaları bulunmuş ve uzman ekipler tarafından güvenli bir şekilde imha edilmişti.

Isparta Eğirdir Gölü'nde bulunan el bombaları imha edildi! - Bursada Bugün - Bursa bursa haber bursa haberi bursa haberleri Bursa

“PATLAMA RİSKİ VAR”

Göl kenarında yaşayan Celal Kasap, durumu şu sözlerle ifade etti: Uzun yıllardır gölümüz çekiliyor, su seviyesi düştükçe el bombaları ortaya çıkıyor. Geçen yıl da özel kuvvetler gelip patlatmıştı. Gençlerimiz yüzerken el bombalarına rastlıyor, polisimize bildiriyor. Şu an polis güvenlik önlemlerini aldı ve imha ekiplerini bekliyor. Gölümüze giren gençlerimiz ve misafirlerimiz var, bilmeden bombaların üzerine basarlarsa patlama riski var. Tedirginiz, nasıl bir tedbir alınacak bilmiyoruz. Tedbir alınırsa bizim için iyi olur.

İlgili Haberler