Reisi’nin ölümünü de bildi! Kızıl Deli Kahin yaklaşan 2 felaketi açıkladı

Reisi’nin ölümünü de bildi! Kızıl Deli Kahin yaklaşan 2 felaketi açıkladı

Maden faciasını nokta atışı 5 gün öncesinden bilen Kızıl Deli Kahin, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin ölümünü de günler öncesinden bildi.

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve heyetini taşıyan helikopter, Doğu Azerbaycan eyaletinde dağlık arazide düştü. Reisi’nin cansız bedeni helikopter enkazından çıkarıldı.

Tüm dünyanın konuştuğu olayın ardından gözler İran’a çevrilmişken Erzincan İliç’teki maden faciasını günler öncesinden bilen Kızıl Deli Kahin isimli kişinin bu facia içinde öncesinden uyardığı ortaya çıktı.

Reisi'nin helikopteri düştü. Ankara gelişmeleri “üzüntüyle” izliyor - Yetkin Report

İLİÇ’TEN SONRA REİSİ’NİN ÖLÜMÜNÜ DE BİLDİ

Reisi’nin kazasının gündeme düşmesinin ardından paylaşım yapan Kahin şu ifadelerle öldüğünü işaret etti: Reisi muhtemelen yaşamını yitirdi, yüksek ihtimalle de suikast, geçen gün yoğun ruhsal geçiş dediğim alanlardan birisi bu yönlüydü.

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza yaptı, ekipler hala ulaşamadı - Evrensel

“ÖLÜMÜNE ŞEHİTLİK YAZILMADI”

Reisi’nin ölümüne şehitliğin yazılmadığını belirten Kahin “ Bölgesel ve Dünya açısından oluşacak değişiklikler haricinde gidişi pek de umursanmadı” dedi.

ekran-goruntusu-2024-05-20-121556.png

KORKUTAN İNGİLTERE KEHANETİ

Kızıl Deli Kahin’in yeni kehaneti de dikkat çekti. İngiltere sarayından kaçan kırmızı renkli at ile kralın resmini değerlendiren Kahin’in kehaneti ise şöyle:

Saraydan kaçan kızıl at mahşerin kızıl atlısı kan ve savaşı simgeler. Saraydan kaçan ikinci siyah at kıtlığı simgeler. Savaş ve kıtlık kardeştir sırayla gelir.

Kralın resmi kızıl bir zamana kan çağrısı, resim ile oynanınca çıkan figürler şeytanın muhafızı veya cehennemin kapısının önünde duran kişi, bekçi, sorumlu, Dünya ile şeytan arasındaki irtibatın 1 numarası. Gökte beliren kızıl yoğunluğun da görüldüğü yerler adına kötü olaylar getireceğini daha önce söylemiştim zaten. Niye yazdım bunları size. Yakın geleceği bilin istedim.

ekran-goruntusu-2024-05-20-121620.png

ekran-goruntusu-2024-05-20-121639.png

İlgili Haberler