Emekli promosyonlarında rekor artış.18 bin lira verilecek

Emekli promosyonlarında rekor artış.18 bin lira verilecek

Emekli maaşlarına yapılan zammın ardından bankaların promosyon oranları da artış göstermeye başladı. Bu bağlamda o banka, dikkat çekici bir promosyon teklifine imza attı. İşte tüm ayrıntılar...

AKP Grup Başkan Vekili Abdullah Güler, 16 Temmuz Salı günü yaptığı basın toplantısında emekli maaşlarının 10 bin TL'den 12 bin 500 TL'ye yükseltileceğini açıkladı ve bu düzenlemenin bu hafta mecliste onaylanmasının beklendiğini belirtti.

Resim arka planı

Bu açıklamanın ardından, bankaların emeklilere sunduğu promosyon oranlarında da güncellemeler yapılmaya başlandı. Açlık sınırının altında maaş alan milyonlarca emeklinin dikkati, bankaların vereceği yeni promosyon oranlarına çevrildi.

fhg.png

YAPI KREDİ'DEN REKOR EMEKLİ PROMOSYONU

Emekli maaşlarının artmasının ardından, bankalar emekli müşteri sayısını artırmak amacıyla promosyon oranlarını güncellemeye devam ediyor. Bu çerçevede, Yapı Kredi, 31 Temmuz'a kadar emekli maaşını bankaya taşıyan ve üç yıl kalma taahhüdü veren emeklilere 18 bin TL'ye kadar promosyon ödemesi yapacağını açıkladı.

Banka, maaş baremine göre şu şekilde ödeme yapacak: 10 bin TL'ye kadar maaş alanlara 6 bin 250 TL, 10 bin ile 15 bin TL arasında maaş alanlara 10 bin TL, 15 bin ile 20 bin TL arasında maaş alanlara 12 bin 500 TL ve 20 bin TL üzerinde maaş alanlara 15 bin TL promosyon ödeyecek.

dg-001.png

Maaş taşıma ve ek ödül taahhütnamesi imzalayan emekliler, bankanın mobil uygulamasını 2 ay içinde ilk kez kullanmaları durumunda 500 TL ek ödeme alacak. Detaylı bilgi için emekliler, Yapı Kredi'nin resmi internet sitesini ziyaret edebilir veya müşteri hizmetleriyle iletişime geçebilir.

İlgili Haberler