Erden Timur'dan aşiret şov. Halay çekti

Erden Timur'dan aşiret şov. Halay çekti

Galatasaray'ın eski Başkanvekili Erden Timur, uzun süredir ortalarda görünmüyordu. Timur bir düğünde halay çekerken görüntülendi. İşte o anlar...

Sürpriz bir şekilde Galatasaray'daki başkanvekilliği görevinden ayrılan Erden Timur, uzun bir süre ortalıkta görülmüyordu.

erden3.webp

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile iki yıl birlikte çalışan Erden Timur, veda konuşmasında dikkat çeken açıklamalarda bulunmuştu.

İş insanı Timur, "13-14 aydır devam eden planlı iftiralara dayanma sebebim Galatasaray'dı. Başka tutunacak bir dalım olsaydı bu kararı almazdım. Bu süreç aylarca sürdü. Bir yıl boyunca büyük zorluklar çektim, ama dayanmak zorundaydım" ifadelerini kullanmıştı.

Basın toplantısında gözleri dolan Timur, görevinden istifa ettiğini açıklamıştı.

erden-timur1.webp

AŞİRET DÜĞÜNÜNDE GÖRÜLDÜ

Görevi bıraktıktan sonra neler yaptığı merak edilen Erden Timur, son olarak bir düğünde görüldü. Timur, Şırnaklı bir aşiret düğününde halay çekti.

ERDEN TİMUR KİMDİR

Erden Timur, 16 Kasım 1981'de Mersin'de doğdu. 2000 yılında Tarsus Amerikan Koleji'nden mezun oldu.

2005 yılında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olarak avukatlık diplomasını aldı. Daha sonra London School of Economics'te ekonomi yüksek lisansına başladı, babasının rahatsızlanması nedeniyle eğitimini yarıda bırakarak üçüncü ayında Türkiye'ye döndü. Dönüşünün ardından aile şirketlerine ait bir arsada yarım kalan bir projeyi tamamlamak için inşaat sektörüne adım attı.

erden-timur2.webp

2010 yılında Timur Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım A.Ş. çatısı altında NEF Gayrimenkul markasını kurdu ve başta İstanbul olmak üzere Bodrum ve Londra gibi şehirlerde markalı konut projeleri geliştirmeye başladı. Projelerinde, patenti kendisine ait olan foldhome konseptini uyguladı. Forbes 2020 verilerine göre, 400 milyon dolarlık servetiyle Türkiye’nin en zengin 100 insanı arasında yer aldı.

Erden Timur, dağıtılabilir karın en az yüzde 51’ini toplumsal fayda sağlamak amacıyla kullanmak için 2015 yılında Nef Vakfı'nı kurdu.

11 Haziran 2022'de gerçekleştirilen Galatasaray Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu'nda Dursun Özbek’in başkanlığa seçilmesinin ardından Erden Timur, Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanvekili olarak görev yapmaya başladı.