Esenler’de tartıştı Bağcılar’a kadar takip etti. Arkadaşlarıyla darbetti

Esenler’de tartıştı Bağcılar’a kadar takip etti. Arkadaşlarıyla darbetti

Esenler’de trafikte tartıştığı ve kendisine bıçak çeken bir kişi tarafından Bağcılar’a kadar takip edilen Çetin Ataman, sopayla darbedildi.

Olay anları güvenlik kameralarına yansıdı. Bacağı ve parmağı kırılan Ataman, "Beni takip etmiş, ilk tartıştığım kişi beni kendine doğru çekti. Arkadaşları da sağdan ve soldan sopalarla vurarak beni etkisiz hale getirdiler" dedi.

Olay, 16 Temmuz Salı günü saat 11.00 sıralarında Bağcılar’da meydana geldi. İddiaya göre, kamyonetle marketlere yoğurt dağıtan Çetin Ataman, Esenler’de bir sürücüyle trafikte tartıştı. Kendisine bıçak çeken kişiyi tekmeyle etkisiz hale getiren Ataman, çevredekilerin araya girmesiyle aracına binerek olay yerinden uzaklaştı. Ataman, Bağcılar’da bir işletmeye yoğurt bırakmak için aracından indiğinde, Esenler’de tartıştığı kişinin kendisine doğru geldiğini gördü. Tartıştığı kişiye yaklaşan Ataman, arbedeye karıştı. Bu sırada, tartıştığı kişinin arkadaşları olduğu iddia edilen iki kişi daha gelerek sopalarla Ataman’a saldırdı. Aldığı darbelerle yere yığılan Ataman, yerde de darbedildi.

82787-1.jpg

Üç saldırgan, çevredekilerin müdahalesiyle Ataman’ı bırakarak kaçtı. Ataman, çevredekilerin yardımıyla hastaneye giderek darp raporu aldı ve üç saldırgandan şikayetçi oldu.

Yaşadıklarını anlatan Çetin Ataman, "Esenler Davutpaşa bölgesinde sokağa girdiğimde karşıdan bir minibüs geliyordu. Minibüse yol vermek için durdum. Arkamdaki araç beni sollamaya çalıştı. Nereye gidiyorsun kardeşim, karşıdan araba geliyor dedim. Küfür etti. Ben de neden küfür ettiğini sormak için indim. Torpidodan bıçak alarak üzerime geldi. Tekmeyle karşılık verdim. Esnaf ayırdı ve araçlarımıza bindik. Bağcılar’a geçtim. Bir işletmenin önüne yoğurt indirirken tartıştığım kişi ve arkadaşları bana pusu kurdu. Beni takip etmiş, ilk tartıştığım kişi beni çekti ve arkadaşları sopalarla saldırdı. Bu insanları tanımıyorum. Birinin ismi belli, diğerleri bulunacak. Bacağımın kırılması ilk tekme sırasında oldu. Bileğim kırıldı. Kafama sopayla vuruldu, sırtımda morluklar var, parmağım kırıldı. Darp raporumuzu aldık ve şikayetçi olduk. Benimle herhangi bir şekilde iletişime geçmediler" dedi.

Olay anları güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde saldırganların Ataman’a saldırdığı görülüyor.

82787-2.jpg